Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wziął stereotyp ze ukrainki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w centrum polski lodzkiem, i tutaj mlodej polki od młodej ukrainki nie odroznisz, te same ciuchy , te same włosy , wszystkie szczupłe , o dziwo wśród młodych Polek więcej anorektyczek z roku na rok a nie grubych , łatwiej znaleźć taką chuda szkape niż beke więc skąd ten stereotyp o pięknych ukrainkach ? Jak ja ich za cholerę nie umiem od Polek odróżnić na ulicy , mam właśnie wrażenie że to ukrainki są grubsze bo z biedy jedzą kartofle i maślankę

Gość gość
A stąd, że Ukrainki są uśmiechnięte i bardziej kobiece i przez to wydają się bardziej atrakcyjne. Polki są też ładne, ale mają aparycje niemiłej osoby, skwaszona, niezadwolona mina, zero uśmiechu, oczy wpatrzone w telefon, albo w ziemię. Na Ukrainie bywam praktycznie co miesiąc bo mam tam delegacje i jest różnica. Różnice dojrzysz nawet w Rzeszowie, wśród Polek, które jednak na wschodzie mają zupełnie inną aparycję.

Gość gość
Ja tez uważam, ze są normalne przeciętne nie taz tylko mocniejszy makijaż ale nosy dziwne, usta waskie, nie za gęste włosy takie normalne przeciętne

Gość gość
gość dziś To chyba bywamy na innej Ukrainie. Bo te, które ja spotykam to masakra.

Gość gość
Zgadzam się A kiedyś się dziwiłam dlaczego Ukraińcy szukają Polek a teraz już wiem, bo Ukrainki to ten sam poziom urodowy a nie raz nawet gorsze.

Gość gość
Ukrainki uśmiechnięte ? Znowu się ktoś naczytal opisów portali randkowych, ja pracowałam z kilkoma mlodymi i miały twarze jakby je osa ugryzla , szczególnie taką blondynka Ania , ta ruda aljona jeszcze była jaka taka

Gość gość
Otylosc się często bierze z biedy , młode ukrainki zazwyczaj takie szczupłe nie są , bo jedzą mało warzyw ryb a dużo kartofli i pierogów , to właśnie młode polki są szczuplutkie , ukrainki są lekko grubawe ale nie otyle

Gość gość
W Polsce raczej jest tak że kobiety albo są bardzo brzydkie albo bardzo piękne , na Ukrainie raczej wszystkie są ładne ale one mają takie geny ze żadna z nich nie ma zachwycajacej urody , bo są niskie , raczej ciemnie i mają takie " wiejskie" rysy twarzy , to już można się pokusic o stwierdzenie ze rosjanki są piękne bo one są wysokie mają ładne długie dłonie i czasem skośne niebieske oczy

Gość gość
Zazdrosne o rodakow Polki haha. Zostawcie Ukrainki tylko doceniajcie swoich mezczyzn

Gość gość
Przeciętne są

Gość gość
Czemu "stereotyop"? Stwierdzenie stanu faktycznego.

Gość gość
20:55 mów za siebie mi się Polacy mi podobają , ja jestem po uszy zakochana w rosjanach

Gość gość
21:28 tak samo jak w Niemczech się mówi że polki są najpiękniejsze na świecie , zawsze się mówi takie dyrdymały , żeby zrobić przykrość swoim rodaczkom , to świadczy tylko o chamstwie i kompleksach takiego faceta ;)

Gość gość
Przecież ona brzydka jest

Gość gość
21:31 gdyby ktoś był faktycznie o nie zazdrosny to by tu leciały obelgi a ja tylko pisze co widzę , że większość z nich wcale nie jest taka jak się mówi , bo często widzę niskie ale z szerokim kaczym tylkiem albo jak ktoś napisał dziwne nosy , pozbawione grzbietu i szerokie , z resztą wielu Ukraińców w pracy mówiło że dużo jest pięknych Polek które im się podobają

Gość gość
Wszystkie trzy brzydkie jak noc, długie mesko zbudowane twarze i czarne jak smoluchy, jak ktoś lubi blondynki to dla niego są obrzydliwe

Gość gość
napisała polska blondynka o urodzie świnki.tylko nie zmyslaj że jesteś facetem.przystojni mężczyzni w Polsce właśnie za takimi czarnyulami jak te trzy szaleją.

Gość gość
Jesteś prymitywnym obwiesiem bez gustu dla ciebie nie ważne że mają szpetne męskie ryje , ważne że " czarnule" wszystkie trzy maja rysy twarzy jak faceci ale ważne że czarne , z takim idiota nie ma co dyskutować

Gość gość
Ta pierwsza to aż rozwala brzydota xD wielkie czoło opadniete oczy , wielkie usta ale męskie nie serduszkowate

Gość gość
Druga ma pociagla ostra twarz jak trans , dorysowac jej brodę i wygląda jak meksykański mario

Gość gość
Czarnule co wkleiłem mają piękne twarze i zgrabne ciała, pigmentacja to rzecz drugorzedna, ale też jest ok. Mężczyznom właśnie takie orientalne brunetki się podobają, nie żadne nieciekawe murzynki czy filipinki. Polki czy ukrainki są generalnie nijakie i nie mają takich pięknych rysów jak kobiety, które wkleiłem.

Gość gość
Ja również mam ciemny typ urody (Czarne włosy, ciemnobrązowe oczy, ciemniejsza karnacje), ale te z tych zdjęć są bardzo męskie

Gość gość
22:21 polki nie mają takich męskich twarzy zgadza się , skoro jesteś krypto gejem to nie wmawiaj reszcie Polaków swojej orientacji , "polakom się podobają " bądź tak łaskaw i mów za siebie w swoim imieniu bo nie jeden by cię nazwal w tej chwili debilem

Gość gość
Większość facetów jednak woli okrągłe delikatne twarze i lekko kręcone jaśniejsze włosy , gdzie kobieta wygląda jak kobieta a nie jak jacyś faceci jak to co widać na zdjęciach ,

Gość gość
A te dziewczyny ze zdjęć maja małe usta przecież ja mam większe