Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wziął stereotyp ze ukrainki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość
Twój gust nikogo nie obchodzi , jednemu się będzie podobać taką a inny facet powie że wygląda jak wiedźma bo on lubi blondi albo jasne szatynki

Gość gość
Pryianka i Deepika są bardzo ładne Z ciemnych podobają mi się np. Kylie Jenner, Kendall Jenner, Nicki Minaj, Bella Harris i Ariana Grande

Gość gość
Te z poprzednich zdjęć są męskie

Gość gość
gość dziś Te z poprzednich zdjęć są męskie X W takim razie 95% polek jest męska

Gość gość
Spoko

Gość gość
napisała polska blondynka o urodzie świnki.tylko nie zmyslaj że jesteś facetem.przystojni mężczyzni w Polsce właśnie za takimi czarnymi jak te trzy szaleją.

Gość gość
ale sie wlaczyla jednej przecietniarze zazdrosc:D ty tam od "meskich twarzy" - nie dyktuj, wymiona obwisle, mezczyznom, co im sie podobac moze a co nie, twoja wscieklosc macicy nawet urocza nie jest, BABO, bo nie ma w tobie nawet pierwiastka kobiecosci, a dziewczyny ze zdjec swietnie udane.

Gość gość
Czarnule co wkleiłem mają piękne twarze i zgrabne ciała, pigmentacja to rzecz drugorzedna, ale też jest ok. Mężczyznom właśnie takie orientalne brunetki się podobają, nie żadne nieciekawe murzynki czy filipinki. Polki czy ukrainki są generalnie nijakie i nie mają takich pięknych rysów jak kobiety, które wkleiłem.

Gość gość
00:09 ja mam okrągłą dziecinna twarz jak Rosjanka a nie spiczasta morda jak baba jaga pedale

Gość gość
00:15 mój brat który ma żonę ukrainke blondynke z okrągłą delikatną twarzą by ci się zasmial w twarz , mój kolega też powiedział ze jego brunetki obrzydzaja bo są wlochate , z łaski swojej mów za siebie kiedy mówisz o swoim guscie uposledzony umysłowo debilu, bo ty nie jesteś " polacy"

Gość gość
09:38 dziecinnie to ty się zachowujesz wzywając wszystkie laski od męskich

Gość gość
Ja rozumiem, że komuś mogą się nie podobać ciemniejsze kobiety tylko po co od razu mówić, że ktoś jest „obleśny”? To ma być facet? To jakiś żałosny polski gbur który poniza ludzi a nie popatrzy na swoją obleśna polska gebe Haha

Gość gość
To ta od Rosjan ;-) ona jest strasznie agresywna i przemądrzała po bracie polaczku, żałosne ;-)

Gość gość
09:41] mój kolega mówi, że musisz mieć OGROMNE kompleksy wypisując takie posty, tych "wlochatych" brunetek nawet nie będzie komentował Pisałem o ogóle kobiet, nie o wszystkich.Jedno jest pewne, nie jesteście pępkiem świata słowiańskie dziewoje, czas to zrozumieć.

Gość gość
Ale te twoje ciemne są męski tu jej racje mogę przyznać. Kylie Jenner, Ariana Grandę, Nicki minaj, Kendall Jenner i dużo aktorek z Indii ;-) te są ładne

Gość gość
To sobie bierz latynoske , kto ci broni brać te wlochate babska z włosami na plecach i pod nosem , slowianskie dziewoje akurat robią furorę na całym świecie bo mają delikatną urodę , kobieco zbudowane ciała i są jasne ci czyni je unikatoywmi w skali świata

Gość gość
9:51 przeciętne i plastikowe siostry Jenner czy maszkaron Nicki Minaj są według ciebie ładne? Atrakcyjniejsze niż te piękności, które wkleiłem? Bez jaj...

Gość gość
Brunetki szczególnie tę arabskie i latynoskie cierpią na nadmiar testosteronu , dlatego mają włosy wszędzie i ostre rysy twarzy jak facet

Gość gość
Co Ty taka jadowita jesteś? :D Nie masz żadnych większych problemów? Weź sprawdź lepiej czy żaden Rusek nie odpisał Ci na vk :)

Gość gość
Tak, one są bardzo ładne i kobiece. Te twoje maja strasznie długie podbrodki jak faceci A one małe brody, nieduże twarze i kobiece usta ;) Ty po prostu lubisz trochę męskie kobiety, Ale nie ma w tym nic złego. Ja np. Preferuje facetów delikatnych, wiec masz podobnie do mnie

Gość gość
Jak ktoś twierdzi, że Miranda Kerr jest "męska" , a Nicki Minaj atrakcyjna to musi być trolling jakiejś nastolatki na dopalaczach.:D

Gość gość
Co? Ja napisałam o tych brunetkach :-) a nie o Mirandzie Kerr która jest szatynka blada. Pryjanka i deepika tez są ładne. Czytaj ze zrozumieniem, glabie