Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tani pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość wer1232
A co Ci daje np na urodziny, czy jakieś inne okazje? daje coś w ogóle?

Gość gość
dziś Tak robimy sobie prezenty ale tylko na urodziny i imieniny, przeważnie kupuje mi jakiś bon do sklepu, żebym kupiła co mi się podoba, w tym roku zabrał mnie na urodziny do kina i kupił koszyk słodyczy. Jedynie na święta ustalamy cenę np do 150 zł, ze za tyle robimy prezenty i kupujemy jakieś drobiazgi... :(

Gość wer1232
No to chyba nie jest tak źle skoro nie kazał Ci rozliczyć swojej połowy za te kino i słodycze :D Nie no, tak na serio to Cie rozumiem.. też bym była zła gdyby chłopak mi dał pierścionek za 300zł mając dobrą pracę i kase. Może to kwestia wychowania, może wyniosł to z domu rodzinnego. Ja bym na Twoim miejscu powiedziała mu otwarcie o tym wszystkim.

Gość gość
jako mężczyzna uważam, że to karygodne kupic taki tani pierscinek. co pokazecie wnukom? takie gowno, kiedy on ma lustrzanke za 4000 zlotych?

Gość gość
A ja jako kobieta napisze, że wolałabym lustrzankę niż drogi pierścione.

Gość gość
Gość dziś 19.47 dokladnie! To jest sknera i będzie tylko gorzej z biegiem czasu jeśli go nie zostawisz. Poczytaj sobie tematy o sknerach to zrozumiesz...

Gość gość
wer123 dziś Jego rodzina to bardzo porządni i mili ludzie, nie mogę im nic zarzucić bo traktuja mnie dobrze. W jego domu nie było rozliczania pieniędzy z tego co wiem, mama siedziała w domu i wychowywała dzieci a jego tata pracował. Nie wiem skąd to wyniósł, zaczęło soe od randek „każdy płaci za siebie” i potem jak już zamieszkaliśmy razem to zdecydowaliśmy tak, ale chyba to wyszło bardziej od jego strony... kurde nie wiem już co o tym myśleć, chyba serio się nie postarałam Gosc dziś Prawda...

Gość Norbee
Uspokój się, bo niepotrzebnie się przejmujesz zdaniem rodziny. Liczy się intencja. Pierścionek z pewnością jest piękny. Na gry nie da się wydać mniej, niż cena w sklepie. Na aparat wydaje dużo, bo nim pracuje. Być może Twój narzeczony nie zna się na jubilerstwie. Nawet jeśli popełnił błąd, to nie znaczy, że w przyszłości będzie je powtarzał.

Gość gość
Wrócił ze sklepu?

Gość gość
Tak wrócił. Udaje, ze nic się nie dzieje bo nie wiem jak zacząć rozmowę, żeby mnie zle nie zrozumiał

Gość gość
Zapytaj czy nie myśli, że pierścionek nie powinien być droższy jak powie że nie to podaj mu kwotę za jaką byś chciała. Może tego nie wiedzieć, bo pewnie pierwszy raz kupował.

Gość gość
Dokładnie. Na spokojnie z nim porozmawiaj.

Gość gość
Zaręczyny zerwane, a autorka ryczy w poduszke...