Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Nowa dziupla

Polecane posty

Gość gość
spadaj poyebusko i nie bredz juz wiecej

Gość ho ho
Też mugbym liczyc na miejscowke!!?

Gość blednygosc
O NIEEEEE. Paulinki wyzywać nie można 😡

Gość gość
i kielbaska do ust, mmmmmmmmm niebo w gebie, tak jak lubisz!

Gość Maryyyś
Dzień dobry :) Bledasek, a kawę zrobilbys? To pospie jeszcze chwilkę ;) x Czy te posty pomaranczy to prezentacja 'wyższego poziomu dyskutantow' byla???

Gość gość
T sie lepiej nie rozbieraj :-P Stary juz jestes, twoj czas juz minal. Ale kawe mozesz zrobic****arowki z grila tez, wezme jedna, przypieczona!

Gość gość
W plaszczu!

Gość gośćTosia
Dzień dobry. Do Autora tematu;początkowo zupełnie nie zainteresowana "kafeterią" ,zaczęłm tutaj zaglądać kiedy przedstawiłeś i scharakteryzowałeś Siostry,Smofa i Kotkę i jeszcze innych.Poczytałam - wszyscy fajni,wzajemnie życzliwi.Ty oczywiście w tym gronie -rozjemca w razie drobnych ,najczęściej udawanych nieporozumień.Głównie żartobliwie,bez hejtu,złośliwości obraźliwej.Jeśli erotycznie to nie wulgarnie i bez hamulców.Na Kafeterii to nietypowe raczej. Nie było mnie tutaj przez kilka dni,bo miałam terminową pracę.Dziś zaglądam i z żalem piszę,że zmienił się poziom.Na hejterski,złośliwy,prostacki wręcz.Coś się wymknęło spod kontroli.To już nie jest radosny ,często nonsensowny żart i wygłup. Wiem ,że każdy może pisać co uważa za właściwe i właśnie to robię. Szkoda,bo było fajnie... i może jeszcze kiedyś będzie. Pozdrowienia.

Gość gość
to zegnamy Plakac nie bedziemy

Gość gość
teraz jest mały siur ma_Rysiek przebrany za babe wszędzie sie narzuca:-o jest analfabeta ho ho też przebrany za babe,a od spodu puka bełkot Bledasek wiecznie pijany bełkocze :-o

Gość gość
Moja babcia ma więcej kobiecości od Ma-Rysia:( Forum zostało opanowane przez obojnaków :( Rzyg 🖐️

Gość gość
Maryś jest wyciosany z kawałka starego drewna na słomianych nogach:D

Gość gość
A ile ma lat??

Gość gość
Tosia to normalka że na forum znajdzie się jakiś sfrustrowany człowieczek który chce innych skłócić, albo popsuć atmosfere, chyba z zazdrości że inni sie lubią i potrafią się dobrze bawić a on nie. Przykłady powyżej.

Gość Dzień dobry Wam
gość dziś teraz jest mały siur ma_Rysiek przebrany za babe wszędzie sie narzuca jest analfabeta ho ho też przebrany za babe,a od spodu puka bełkot Bledasek wiecznie pijany bełkocze pechowiec. X Maryś Ho ho Błędny czytacie to? Hahaha

Gość ho ho
To ja może tak tr żartobliwie ustosunkuje sie do tego!!? Jak chodziłem jeszcze do szkoly w Sandomieru to była taka nauczycielka matmy,słynoca z b cietego jezyka,trzymajoca rygor i wszyscy sie jej bali. Raz na lekcji,napisała jakies zadanie i oczekiwała na chetnego do tablicy.1 jakaś dziewczyna zgłosila ale że chce wyjść .Profesorka tr sfustrowana,pozwoliła,czekala dalej,Za jakiś czas,zgłosił sie klasowy zasiora Ona z zaciekawieniem i zaint udzielila glosu a on to samo czy można wyjść!!? A idż w pisdu i niewracaj,było odpowiedzio!!! Dopiero tere padl strachvna reszte była wyrażnie podirytowana,slychac było jak Musia przelatuje i nagle jak cuś nie jeeepnie,az ona huśtajoc sie na krześle mało nie upadła.Zerwała sie na nogi patrzoc ktory to,a u mnie parujoca rozerwano kieszeń,miał tsm pare korki z kturych wykruszyla sie masa i odpaliła. A ty paszoł won i niewracaj aż wyparyjesz,tak mnie wyprosiła,no my z tym 2 tak dojechali do końca lekcji!!? Moral taki że też bym tak mog powiedzieć do ,,gości'' tylo moj wrodzony takt ibdelikatnosc niepozwalajo i zreszto pewnie na nie wiele by to siezdało!!? wiele

Gość gość
ortografii sie naucz widac, ze sie obijales

Gość Smof
Najdziwniejsze ze na poczatku myslalem ze ono tak specjalnie Ehhhh Jak to sie czlowiek zdziwic moze Nic to Wy tu sobie gadajcie a Ja tylko wpadlem uscislic z marysiem kwestie tej kiecki W sumie moge pojsc na ustepstwo i sam ja zadre

Gość gość
Ho ho ty tak specjalnie orty walisz czy jesteś upośledzony?:-o

Gość gość
Ryś też literówki sadzi z ortami:( Same bełkoty:'(

Gość gośćTosia
16:52/ - nie pisałam,,że gdzieś odchodzę. Jestem,bo przecież jest tu parę mądrych i życzliwych osób nie ukrywających tożsamości. Miałam wcześniej incydent szczerości ,moim zdaniem obiektywny - z punktu widzenia widza,a nie uczestnika - i tyle. Ho ho, nie było Ci łatwo w tym Sandomierzu,ale dobrą naukę odebrałeś.;) Miłego wieczoru.