Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Nowa Gwinea dyskretny uklad

Polecane posty

Na ujemne zawsze jest pora przyjacielu :D Nie ma co się łamać, matematycznie dwa minusy dają dzalanie na plus :D

Gość Pł
Oszalałeś? Robiłem we wtorek przysiady ze sztangą i tak mnie uda bolą że nie wiem czy do roboty dojdę :O

Już myślałem Rycerzu że uda mi się Ciebie obgadać jak nie patrzysz a tu dụpa. ;) Czujny jak ważka. :D :D :D W końcu to Jego temat. Zapowiada się na nudny w cḥuj , ale za to jest ostro monitorowany. :D :D

Gość gość
a ta sztanga płock to jakaś kobieta tzn czy tak ma na imie

Oczekiwać tu będę na wcześniej wzmiankowaną Muchę bo chętnie Blaszaku bym się dołożył do tej przesyłki aby ją na Nową wysłać albo dożywić nieco tym co lubi aby sama tam uleciała.

Tak Płock robił przysiady. Ktoś mu pojechał i musiał wypieṛdalać w pół przysiadzie i teraz do judasza podjeżdża na wózku a Ty Rycerzu o bieganiu.

Gość Pł
Ty byś pewnie nawet jednego nie zrobił bo wcześniej byś zęby wybił przez sznurowadła w sandałach

Gość gość
hihihihihi sznurowadła w sandałach i skarpetki adidosa:-D

Płock, bez komentarza :O. Zaczekam na akcję Muszka vs Przyjaciel. Nie wiem tylko czy chcą się rụchać, czy wyłupić sobie oczy. Tak czy siak zapowiada się obiecująco. ;)

Gość A Bros s lep
Pan co się z Owie ❤️ Poudawalibyście trochę zboczonych Poznam miłego i do granic Bałtyku zepsutego Namacalnie i dogłębnie Filozofa z Pcimia może Żeby miał stalowe nerwy Łeb na karku nieprzeciętny I małego palca w nosie Może mieszkać na kogucie I mieć czuba w lewym bucie Mięśnie czworoboczne pleców Też Mordki od rana uśmiechnięte Tlenem zawiewa Wciągamy uf Wyciągamy fu Ah jak przyjemnie opciągać ;) :P :P :P

Gość gość
Nowy gdzie zgubiles Jukena? You can?

Do mnie to był ten drugi tekst, bo go zrozumiałem. To zdecydowanie ktoś od Ciebie Przyjacielu. Zryta psycha i pseudo poetycki bełkot. Coś takiego trafia raczej w Twoje gusta.

gość dziś "...gdzie zgubiłeś..." x Na stacji Ratusz- Arsenał. ;) Żartuję. Spoważniał, wydoroślał, zmężniał. Nie w głowie mu teraz rozdeptywanie jakiś intruzów z Łodzi. :D :D :D

Gość Pł
Żadnego Jukena tam dzisiaj nie widziałem

Gość gość
Po tych chłopięcych rozmowach rozumiem co znaczy mieć nas*rane w łeb.

Gość gość
Najbardziej komiczne są zawsze męskie rozmówki. Kobiety patrzą z boku i mają polewkę. :-D

Gość Pł
A to jakiś mecz jest? Ale nie ten twój Widzew?

Gość gość
Tym razem naszych Portugalia wydymała.

Gość gość
Tak,dokładnie i pare stowki poszło sie jebać,co nie Nowy? Czyż nie jest to erotyczne,jebliwe 100 i fiuuu!!. Lepiej już w burdelu zostawić jak na naszych postawić. I tak i tak wydymajo?

Gość gość
Cześć Nowy!Jesteś z Widzewa? Ja jestem widzewianką.Na Widzewie się urodziłam i 17 lat mieszkałam.Niedaleko stadionu.Teraz mieszkam w innym mieście ,ale sentyment pozostał.Pozdrawiam.;)

Gość Nowy w mieście
Pł wczoraj "A to jakiś mecz jest..?" x Płock, widać masz oddane fanki,złośliwe ale zawsze jakieś. W wolnym czasie wytłumacz że Twoim niedoszłym znajomym że nie jestem sympatykiem Widzewa :)

gość wczoraj "Jesteś z Widzewa?" x Ta to dopiero trafił. Nie, nie jestem z Widzewa. Urodziłem się w szpitalu na ulicy Łagiewnickiej. Dziś ten szpital straszy jak i ja. I od małego, do dziś, nie będę szczędził gardła by w Polsce ludzie wiedzieli, że klubem Łodzi jest ŁKS :)

Gość gość
Nowy ty g****isz jeszcze dzieci?

Gość Pł
Nie świruj pawiana Nowy, przecież to ja do Ciebie pisałem. O meczu serio nie wiedziałem że to akurat dzisiaj, nie jestem na bieżąco z kopaną :) A z tymi spod zegara to takie świrki :P Pjona!