Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa i koszulka z napisem Konstytucja

Polecane posty

Gość gość
Też jestem teściową, kupiłam koszulkę z napisem, bo pamiętam PRL, poniżajace prośby o wydanie paszportu, cenzurę, jedną partię, jedynie słuszne wiadomości itd.

Gość gość
11:15 Ja na pewno nie lecę do żadnego księdza, mieszkam w wawie i ani razu nie byłam w kościele do którego należy osiedle, ksiądz po kolędzie też się u nas na szczęście nie zjawił. A i dziecka nie chrzciłam i nie mam zamiaru tego robić.

Gość gość
Jestem wierząca, modlę się ale od dawna nie w kościele.Nie wierzę w księży, ani w bogobojność ojca Tadeusza itd, natomiast ci biegający co niedziela na mszę chyba coś z nimi nie tak, delikatnie mówiąc, modlą się za figura, a chcą bliźniego w łyżce wody utopić, dlabla mają za skóra, ciemnota.

Gość gość
Akurat ty wiesz co kto ma za skura, nie oceniaj nikogo ,skoroszyt taka modląca

Gość gość
Skórą*

Gość gość
12:20 A ty nie nazywaj innych złodziejami i nie oceniaj ani mnie ani po ani pe ani be, bo wszyscy jesteśmy jednym narodem, a jak latasz do kościoła to tam powinni mówić, że Bóg oceni, a nie o polityce.Ciemnota chce rządzić, wstyd tumanie.

Gość gość
Ale ludziom się na stare lata we łbie miesza. Współczuję ci, może to lepiej że dzieciak nie będzie miał kontaktu z takim lemingiem jak teściowa

Gość gość
Lepiej, żeby dziecko było z matka, a lemingi niech będą szczęśliwe i walczą o demokrację dla wnuka, bo swoje dzieci już wychowali, a nie swoimi nie musza się zajmować.

Gość gość
12:35 Grażyna z 500 + dała głos

Gość gość
Ale pieniaczki haha.tylko potrafią się obrażać wzajemnie . Wy macie w du pi e konstytucje Was boli że koryta niebedzie hahaha .kwi kwi

Gość gość
A co się niby strasznego dzieje z tą konstytucją? A no tak, zapomniałam, starym komuchom emerytury pozabierali. No i dobrze, powinni wam do zera je obniżyć.

Gość gość
Jakiego koryta? Przy korycie siedzą teraz pisowcy, tak jak Szydło sobie wzięła 60 tyś bo jej się należało :D

Gość gość
No i wzięła sobie i co masz ból dooopy a jak ubeki braly to wszystko super a teraz dają dzieciom tez źle.idiotki komusze won

Gość gość
I jeszcze matkę sobie wozi na badania rządowymi samochodami, chrum chrum chrum świnki z pisu przy korycie

Gość gość
Jak PO barało to wam nie przeszkadzało.

Gość gość
13:00 Poczekaj na swoją emeryturę, ma być ciężko ponoć, a w komunie wywalczono demokrację, wywalono ruskich z kraju, abys minnymi dostawała 500+, oby na długo starczyło dla dzieci, ubecja kiedyś była legalnym zajęciem, wszystko się zmienia, to co było legalne może być później nielegalne, dzisiaj policja zabija paralizatorami dzieciaków, ale ty tylko 500+ widzisz i klepiesz dziobem po próżniacy, nie podoba się coś, to na ulicę, bo taka odwaga na kafeterii, to tchórzostwo i debilizm.Moze kiedyś kafeteria zostanie nielegalną i odbiorą ci emeryturę i 500+.

Gość gość
Po miało chociaż trochę wstydu (wystarczy porównać dane) a pis bierze ile się da i wszędzie wciska swoich nieudacznych "fachowców" jak prezesa stajni w Michałowie co rozwalił pride of poland albo tę K***e zalewską co rozwaliła edukację.

Gość gość
13:07 Jak Po brało, jeśli brało to też przeszkadzało, kradzież zawsze przeszkadza, złodzieje to złodzieje, chodzi o to by nikt nie kradł.Z twojej durnej pustej lepetyny wynika, że można kraść, bo inni kradli, wstyd, hańba!

Gość gość
Fajna kobieta

Gość gość
Chciałabym mieć taką teściową nowoczesną!

Gość gość
Ja też! A mam nawiedzona dewotke...

Gość gość
precz z pisem!

Gość gość
Fajna masz teściową