Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci nie zdradzają dużo młodszych od siebie żon?

Polecane posty

Gość gość

czy to jest gwarancja udanego zwiazku?

Gość gość
Ja mam meza 10 lat starszego od siebie. jest na takim stanowisku ze bardzo czesto wyjezdza na rozne narady na pare dni.Nie jezdzi sam bo obowiazkowo zabiera swoja sekretarke i jeszcze jedna kobiete spia w hotelach, ale materacem nie jestem,A problemow nie bede robic bo bym bardzo duzo stracila jak by mnie wywalil.Ale jak go niema i wiem kiedy wroci to umie sobie ten czas dyskretnie spedzic bardzo milo

Gość gość
Ogólnie faceci mniej zdradzają a baby robią to nawet z nudów ze sobą nawzajem :-O

Gość gość
Wiek nie ma znaczenia jak będzie chciał to i tak zdradzi

Po się uganiać za młodą dupą jeśli młoda dupa czeka w domu? Po co uganiać się za babą z dużym cycem, jeśli taką kobietę ma się w domu. itd itp. Mężczyźni leniwi są z natury. Jak się ma odpowiednią kobietę to się jej nie zdradza bo po co? Teraz większość samic to taka bryndza, że o te wyjątkowe trzeba dbać. ;)

Gość gość
Miałam dwóch facetów, dużo starszych, jeden zdradził mnie ze starszą, drugi z młodszą. To zależy od charakteru faceta, nie od wieku. A faceci, którzy oglądają się tylko za młodszymi, to najgorszy sort z moich obserwacji