Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos z Was wyleczyl nerwice natrectw?

Polecane posty

Gość gość

tj sprawdzenie 5 razy czy zerlazko wyalczone, czy drzi od domu zamkniete, czy szyba w samochodzie zamknieta itp

Gość gość
tak ja, sama, ale nie miałam tego w bardzo zaawansowanej formie. Zdarzy się że czasem nawróci, zwłaszcza jak bardzo się stresuję i nie mogę działać, ale ogólnie jest ok.

Gość gość
twgo sie nie da wyleczyc niestety calkowicie :( ja sie z tym mecze juz bardzo bardzo dlugo

Gość gość
a jak objawia się u Ciebie?

Gość gość
Czemu ludzie w tej nerwicy tak po kilka razy musza wszystko sprawdzać i musza wpatrywać się w cos dlugo, żeby sobie uświadomić, ze cos np jest zrobione?

Gość gość
bo mają lęki i wysoki poziom stresu i sie stresuja, ze moze jednak cos nie jest zrobione, bo jak by nie bylo, to by byla tragedia wiec chca miec milion procent pewnosci ze drzwi zamkniete albo zelazko wylaczone

Gość gość
ja miałam tak (bo już udało mi się nad tym zapanować w 99%), że bałam się, że jak tego nie zrobię to coś (tu wstaw to co mnie akurat wtedy prześladowało w myślach) się stanie. To miało mnie uchronić przed tym :/ i mówiłam sobie że to głupota, ale czułam dyskomfort jak tego nie zrobiłam i stwierdzałam - a lepiej to zrobić i to takie błędne koło... nie wiem jak inni, ja miałam tak :P

Gość gość
No wlasnie, zresztą cos z neuroprzekaznikami w mozgu jest nie tak. Tam cos szwankuje i dlatego czlowiek ma takie a nie inne myśli. Dobra mwtoda na to, to jest uświadomienie sobie, ze gdyby cos bylo nie tak to byśmy to od razu widzieli :) spojrzeć na cos raz i po klopocie, ale to czesto nie skutkuje...ja tez mam takie dni, ze danego dnia pociagne raz za klamkę i wiem, ze drzwi są zamknięte, a drugiego dnia pociagne piec razy i dalej mam wątpliwości później :(

Gość gość
A jest coś z naturalnych sposobow na te natrectwa? Jakoś naturalnie przywrócić równowagę biologiczna chemiczna w mozgu, czy tylko psychotropy?:(

Gość gość
wszystko co wycisza, relaksuję itd. ja brałam tabsy bez recepty z allegro na poprawę nastroju, żeby nie nastręczać się tymi myślami depresyjno-prześladowczymi.

Gość gość
Podnoszę temat