Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmmmm

Czy jakis mily Pan jest w pracy?

Polecane posty

Gość gośćmmmm

Jesli nasza rozmowa sprawi ze czas poplynie nam szybciej i milej to zapraszam :) Wylacznie kulturalni i dojrzali panowie :) Chetnie z poczuciem humoru. magdaa6699malpainteria.pl

Gość gość on
Czy tylko rozmowa Cię interesuje?

Gość gość
to ją będe mówił a ty zdejmuj z siebie to co powiem. powinno pójść w miarę szybko chyba że nie będziesz miła

Gość gość
ty zamiast odpisywać na maile szukasz nowych panów podziękował za taką zabawe :P

Gość gość
Ale na forum.

Gość gośćautorkaa
No bo ja szukam kogos kto porwie moją dusze i cialo juz pierwszym wpisem :P Napisalo was wielu sorry ze nie wszystkim odpisalam. Pozdrawiam :)

Gość gość
Napisz czego oczekujesz. W sumie jesteśmy na forum erotycznym.

Gość gość
Gófniara jesteś żaden nie sprostał bo ma za mały portfel nudy nudy prawda kurfo?

Gość gość
Lubisz chwytać kilka srok za ogon i klikają na raz kùtasow opciagac i won.. w dwuszeru zbiórka gófniara się nudzi przerwa w szkole panowie :D

Gość gość
Mogles normalnie sie zachowywac to nadal bysmy pisali a tak znowu ci zostalo obrazanie mnie na forum. Nie chodze do szkoly i nie potrzebuje pieniedzy mam swoje :) Szukam milej rozmowy :) I to nie tak, ze nikt nie sprostal, jeden sie wykruszyl a dwóch zostalo :P Szkoda, ze piszecie takie krótkie wiadomosci w stylu : czesc skad jestes? No kurcze sorry ale co was obchodzi skad jestem? :P i az mi sie nie chce odpowiadac na takie maile :P

Gość gość
Spadaj.

Gość gość
Nienawidze jak facet do mnie pisze: witaj i od razu pyta: skad jestes, tez mnie to denerwuje.

Gość gość
Gófniara jesteś jeszcze wiele o facetach musisz się nauczyć. Gdzie te normalne kobiety nie smarkule chodzące jeszcze bez stanika?

Gość gośćautorkaa
Panowie a moze zacheci mnie ktos, zebym na mailu poswintuszyla? :P Ale zróbcie to nieordynarnie i z wyczuciem :)

Gość gość
Infantylna laska. Idź do mamusi niech ci da grysik :D

Gość gość
To napisz czy jesteś bardziej wojowniczka czy ulegla, i pomijaj milczeniem warczenie.

Gość gość
a dlaczego akurat w pracy.ja mam akurat wolne tzn jestem w utrzymaniu ruchu ale jak mam dyżur muszę wsiadać w samochód i jechać.

Gość gość
Autorko, ktoś Cię nie lubi :D

Gość V12
Nie chce mi sie. Jestem spizgany, i zamierzam zagrac w Destiny 2.

Gość gość
gość dziś haha hipokrytka :D sama napisała dwu wyrazową odpowiedź a na kolejną wcale nie odpisała :P

Gość maro40
Jestem dziś spóźniony z odp przez nawał pracy a w myślach mam wczorajszego posta od Ciebie tam kilka zdań napisałem lecz tylko jedna odp dotyczyła moich paru pytań i opowieści no cóż w wyścigu szczurów przegrałem dziś znalazłem kolejny Twój temat zgoła podobny i ten sam adres @ niestety w pracy nie mam dostępu do @ czyli znowu przegrałem a tu na forum ciężko przegonić rywali dziś dużo hejtu zbierasz ale ja w Ciebie wierzę też szukam bratniej duszy by marzenia i erotyczne fantazje opisać jak również o takich poczytać lecz nie na wyścigi kryterium 1 spełniam jestem w pracy 2 czy jestem miły wydaje mi się że tak lecz to nie ja powinienem to określić ;) pisałem że znam pewną Magdalenę gorąca babka i lubi swintuszyc podobnie jak Ty z tego co wyczytałem a moja uwaga do Ciebie nie każdy od razu może być interesujący w dwóch zdaniach lecz każdy wart jest wymiany kilku zdań PS nie poddawaj się każdy znajdzie kogoś ciekawego - jesteś tu jeszcze czy już tylko wybrani na @ autorki

Gość gośćmmmm
no no w tej samej minucie ja napisalam nowy temat a Ty tutaj. To znak. Ukleknijmy :P

Gość gośćmmmm
Napisz jeszcze raz prosze bo nie kojarze Cie za bardzo :) Ja sama znam kilka Magd i jak sie domyslasz Magda to nie jest moje imie :)

Gość gość
To jak masz na imię

Gość maro40
Cisza spóźniłem się ;d

Gość gość
a umawiasz sie?:P

Gość gośćmmmm
Jestem Gienia i nie umawiam sie :P