Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojniak i przecietna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Widuje takie pary. O co chodzi?

Gość gość
Na sex wystarczy, ot co. A z lalunią to trwałego związku raczej niet, zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
dokładnie, stokroć wole związać sie z brzydszą niż z ładniejszą, bo te ładne wyżej srają niż dupsko mają. Brzydsza jest skłonna do kompromisów. Noi wgre wchodzi też fakt, że laska np. 5/10 nie weźmie faceta 5/10 tylko minimum 6/10. Faceci poniżej 6/10 zwykle całe życie są sami, bo nawet te brzydkie ich nie chcą :P

Gość gość
Ja jestem piękny i chce piękna, mam na oku jedną

Gość gość
przecietne i brzydkie zrobia wszystko by zatrzymac przy sobie przystojnaka, spelnia kazda zachcianke w lozku

Gość gość
gość dziś przecietne i brzydkie zrobia wszystko by zatrzymac przy sobie przystojnaka, spelnia kazda zachcianke w lozku x Nie sądzę. Zależy jaka to będzie zachcianka. Jeśli coś obrzydliwego, to nie sądzę, żeby ktoś kto się szanuje, zrobił coś wbrew sobie.

Gość gość
15:56 I nie obawiasz się że będzie zbyt rozszczeniowa w związku?

Gość gość
17:05 Nie, bo też jestem atrakcyjny ponad przeciętnie i równie dobrze to ona może się obawiać. Co innego gdybym był brzydalem

Gość gość
Mezczyzni wrecz temu co mowia kobiety wiele nie wymagaja. Przecietna w zupelnosci wiekszosci mezczyzn wystarcza

Gość gość
Bo kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni dlatego taki widok nikogo nie dziwi.

Wiem, że ciężko uwierzyć ale naprawdę można się zachować w osobowości, uśmiechu zachowaniu i wtedy wygląd fizyczny schodzi na drugi plan

Gość gość
I dlatego miejscowi mają go za frajera? Bo zakochał się w osobowosci wspaniałej? Kto by pomyślał? :/

Gość gość
bo baby to pustaki, lecą tylko na iluzje

Gość gość
Hm, w osobowości i uśmiechu można się oczywiście zakochać, pod warunkiem, że ta osobowość i uśmiech ma zgrabne nogi i duży biust :)

Gość gość
Ryj jak u modela, hajs, fejm i Kostaryka. Tylko na to lecą te kûrwy pustaki Ja mam przeciętną kobietę, ale przynajmniej się mnie słucha. Nogi rozchyla, kibel sprząta i obiad gotuję. Więcej nie potrzebuje od niej. Najgorsze co może być to przeciętna kobieta, która ma wymagania, że hoho

Gość gość
Bo facet 7,8,9 na 10 ma powodzenie u kobiet od 3 do 6. Te 6-9 szukają 10, a po 30 - dziestce obniżają wymagania. Kobity 10 zostają same, robią karierę, mają kochanków kiedy chcą i ile chcą. Najgorzej mają faceci poniżej 5/10... Muszą się nieźle postarać i ztuningować, a i tak często nie są kochani i mają mało seksu. Takie życie... A ogólnie to niby faceci na wygląd lecą :)

Gość gość
Empiryczny dowód na hipergamię u kobiet: Zrobiono eksperyment na portalu randkowym. Facet A - przystojny model Facet B - zwyczajny średniak Pisali takie same zaczepne teksty, proponowali spotkanie i seks. Ale ocena kobiet była zgoła inna: Facet A - ooo jaki pewny siebie, chętnie się umówię, może najpierw randka ? Facet B - co za świnia i cham, jak można tak do kogoś pisać.... Co za seksistowskie teksty.... Trzeba go zgłosić.... Spadaj....

Gość gość
gość dziś I dlatego miejscowi mają go za frajera? Bo zakochał się w osobowosci wspaniałej? Kto by pomyślał? :/ x Już zdążyłaś polecieć do "miejscowych" zebrać głosy poparcia? :/

@ gość dziś Wiesz czemu dzwon głośny? Ot i tyle. 00 Większość ludzi g****o zna życie i chce im się tylko lansu i bouncu. Inni szukają czegoś więcej. I