Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czasem już nie mam siły na sex też tak macie

Polecane posty

Gość gość

witam , mam 43 lata i tak uprawiam jeszcze sex, problem w tym że niby chce bo lubię ale nie chce mi sie ruszać juz duupa, maż lubi jak siedzę na nim czy na krześle czy na łóżku i go ujezdżam a mi sie juz po prostu nie chce podskakiwać, bo on czasami nie moze dojśc , ja natomiast lubię jak on jest na mnie, no nie leże jak kłoda bo tez sie jakoś staram ruszać , doradzcie coś, czy wy tez tak macie

Gość Klaus
Tak, podobnie. Żona nie lubi na jeźdźca wiec nie, no moze 2 raz na 19lat i to na chwilę (1min). Za to lubi na kłodę i to lubi jak się do niej przytulam. Czasem od tyłu. Ale ogólnie to żona jest do seksu jak kotka do kąpieli. Za każdym razem musi mieć pauze bo ma tak ją zmęczoną i przerwa trwa od 10 do 30 dni. Tak więc jak widzisz mam żonę Asertywną. Więc mam podobnie

Gość gość
Mogę ci zaproponować całkiem bierną pozycję. Ja będę stroną aktywną, chcesz?

Gość gość
Jest tyle możliwości. Zmiana pozycji zamiana miejscami w międzyczasie jakieś gadżety. Moja żona pisze do mnie SMS w ciągu dnia z pytaniem jakie plany na wieczór. Jak ma sęk ubrać w jakiej bieliźnie chce ja oglądać. Nie marnuje czasu. Kochajcie się często różnie i namiętnie. Pozdrawiam.

Gość gość
właśnie, że z tym namiętnie jest różnie , już mi sie nie chce i muszę sie zmuszać