Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciazy z facetem...slubu nie chce brac, zwala ze moja wina...co teraz

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie to idealny material na ojca. Kocham go. Odstawilam wiec tabletki wychodzac z zalozenia ze jednak slub wezmiemy bo razem jestemy ponad 2 lata. Uzywal prezerwatyw, ale kiedys sie upil i nie zalozyl. Teraz powiedzial mi ze wielokrotnie mi mowil ze dopoki nie dopnie w firmie pewnych spraw nie mamy co myslec o dziecku, a slubu nie bedzie bral z przymusu. I jezeli chce to moge u niego mieszkac a jezeli nie to droga wolna. Co teraz? Jak zareagowac? Ja go nadal kocham.

Gość gość
0/10

Gość gość
Feminizm zwolnil kobiety z moralnosci (seks przedslubny) wiec i zwolnil mezczyzn ze slubow proste. Decyzje i ich konsekwencje.

Gość gość
Feminizm zwolnil kobiety z moralnosci (seks przedslubny) wiec i zwolnil mezczyzn ze slubow proste. Decyzje i ich konsekwencje. x oj dziecko, bys sie zdziwił jak to tam było przez wieki z ta cnota do ślubu i odpowiedzialnoscią facetów. Jeszcze zanim ktokolwiek wymyslił feminizm

Gość gość
Nie zdziwilbym sie babciu. No ale ja jestem z rodziny katolickiej a nie jakiejs ateistycznej gdzie brak jakich kolwiek chamulcow moralnych

Gość gość
Najpierw slub potem seks. Ty masz seks wiec nie masz slubu. Zgadzam sie z drugim wpisem

Gość gość
teraz to już tylko kierunek: Niemcy

Gość gość
Uprawiasz seksz facetem kompletnie pijanym , na dodatek w dni płodne? Pewnie,że twoja wina takiego stanu. Jakieś obiecanki slowne o ślubie? obyś nie zostala samotną mamą.