Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracona 86

czy Was tez na mysl o ex drzy cale cialo ?

Polecane posty

Gość stracona 86

w styczniu rzucil mnie facet. Potraktowal naprawde okropnie, z dnia na dzien odszedl do bylej i wyrzucil z domu , stracilam tez nasze wsolne dziecko , Mija juz 8-9 miesiecy od rozstania, ba ! nawet ukladam z kims cos na nowo , ale w mojej glowie wciaz przewijaja sie jakies mysli o nim i przyprawiaja o mdlosc , drzenie rak , stres... Kiedy widuje wspolnych znajomych cala jestem odretwiala byleby czegos o nim nie uslyszec . To straszne zeby byly facet tak zawladnal emocjami :(

Gość jeszcze dodam ze
dodam , ze czasem sni mi sie w nocy. Sni mi sie tamta sytuacja a ostatnio ze odszedl ode mnei do mojej kolezanki , Mam wrazenie ze oszalalam :(

Gość gość
To normalne, mam podobnie, po prostu go kochałaś i pewnie nadal kochasz

Gość stracona 86
ale robie wszytsko , zeby odciagnac od niego mysli :( Pech chce ze mamy 2 wspolnych znajomych i mimo ze unikam jak ognia ich ...to i tak sie widujemy bo sa niestety sasiadami . Zajelam sie sportem, hobby, zmienilam prace.. Zaczelam umawiac sie na randki i nawet kogos poznalam a on nadal siedzi w mojej glowie. To jakies szalenstwo .

Gość gość
A po co sie tak trząść? Zrób lalkę i nakłuwaj go szpilkami. Jak taki z niego sk*****el to niech pocierpi.

Gość gość
Nie martw się.. u mnie taki stan rzeczy trwał prawie 2 lata.. przeszło w momencie kiedy zauroczyłam się kimś innym tak na poważnie

Gość stracona 86
2 lata to dosc czasu , kiedys czytalam ze to odruch obronny przed depresja. Ze samamue specjalnie sie wywoluje takie emocje podswiadomie. Rzecz w tym , ze w sumei poznalam kogos , spotykamy sie od 2 miesiecy. Wczesniej tez ktos bycl , chociaz tylko na sex to zabieral troche czasu i mysli .

Gość gość
Poproś jakichś znajomych żeby mu dali wpyerdol w ciemnej uliczce. Do psychopaty nic bardziej nie przemówi.

Gość gość
Ahaha, chyba rozwaliłam system :D

Gość stracona 86
ale to ja sie czuje jak psychopata. Cala zime wypisywalam do niego jak idiotka .. odpisywala jego ex obecna parterka ( z ktora ma dziecko ) , ze jestem zalosna idiotka. Jakos to znioslam , dzwignelam sie ..Od marca nie mam kompletnego kontaktu , chociaz raz cos napisalam w nocy a oddzwonila oczywiscie ona , zebym sie po prostu odp******ila. To strazsnie bolalo , planowalismy dziecko , slub , mieszkanie ,ale jej sie zycie w wtedy posypalo . Polecial za nia od razu . Nie prosilam zeby wrocil , wiedzialam ze skoro kocha ja to nie ma sensu . Byli razem z 15-16 lat ... Chcialabym po prostu to jakos wymazac gumka a niech znowu sie czuc jak psychopatka :( Ale fakt jest taki , ze nie wiem juz co robic by zapomniec

Gość gość
Mylisz pojęcia trollu, psychopatia to skłonność do okrucieństwa, znęcania się, brak empatii i wrażliwość egocentryczna - skupiona na sobie. Musisz sie jeszcze wiele nauczyć, bo pod pozorami inteligencji kryje się u ciebie dyletanctwo. No i zdajesz sobie sprawę że wszyscy domyslają się prowokacji w tym wątku. Nie ma za co :)

Gość stracona 86
no ja sie czulam jak psychopata wydzwaniajac do kogos po sto razy w srodku nocy.Wiem co mowie ignorancie i nie jestem trollem a empatii to brakuje ,ale Tobie,

Gość gość
13.49 panie J, temat psychopatII znasz całująco :), podstawa to dobre poznanie siebie;)

Gość Mysza 1987
No to nieciekawie bo nie zaczniesz niczego nowego siedzac tak mocno w przeszlosci :(

Gość gość
współczuję Ci stracona.. ale znam ten ból.. a oprócz czasu chyba nic nie może go uśmierzyć, ewentualnie odroczyć na chwilę

Gość gość
Nie trzeba byc psychopatą, żeby rozpoznac psychopatię. Miałem z takimi ludźmi wiele do czynienia i mi sie utrwaliło. Astronom nie lata w kosmos, ale o gwiazdach dużo wie.

Gość gość
autor stary bałwan już nie wie co wymyślić. A może jemu drży całe ciało, bo już ma Alzheimera.

Gość stracona 86
tragedia :( a ten s******l pewnie ulozyl sobie zycie, moze jest juz po slubie a ja musze cierpiec.

Gość stracona 86
a dlaczego czuje sie stracona ? Bo zamiast isc do przodu to czuje ze nadal tkwie w bagnie bylego zwiazku i o dreszcze przyprawia mnie ktos kto ma mnie gleboku w d***e i kogo prawdpopodobnie nigdy juz nie zobacze.

Gość gość
Spoko, ten związek się szybko rozleci.