Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM Z FACETEM

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie ze moj facet ma dwa rozne oblicza, rozne osobowosci..potrafi nagle zmienic podejscie o 180stopni..dajmy przyklad: on wie co mnie boli i czego nie akceptuje w zwiazku, czego oczekuje i czego bardzo nie chce, stosuje sie i nagle przychodzi dzien w ktorym zaczyna sie zachowywac jakby te wszystkie zasady sie dla niego nie liczyly, zaczyna opowiadac.. wkladac miedzy wiersze te rzeczy o ktorych nie chce slyszec a on mialby zrobic w przyszlosci..

Gość gość
moze mnie sprawdza? jak zareaguje? albo w ten sposob chce bronic swojej wolnosci? nie wiem co o tym myslec na prawde wydaje sie to nieco dziwne..

Gość gość
jakby zapomnial o tym ze wg jest w zwiazku..tego dnia

Gość gość
strasznie lubi wracac do tematow ktore mnie bola i na ktore reaguje, karmi sie tym sprawia mu to przyjemnosc

Gość gość
prosze o rade

Gość gość
A czy ty jesteś pewna że to jest TWÓJ facet? Na serio dobrze wybrałaś? Jeśli źle to czy nie umiesz zmienić swojego wyboru i swojego życia? Ubezwłasnowolniona jesteś czy tylko czekasz na cód który nigdy nie nadejdzie? Masz szare komórki pozwalające ci zrozumieć że kiedy z kimś czujesz się źle to należy tego kogoś raz na zawsze odstawić?