Gość Jola1123 Napisano Wrzesień 7, 2018 Witam, kto kupował już na royal shop ? Maja chyba fajne koszule Di Selentino a ja nie znam marki i jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Warszawa Napisano Wrzesień 16, 2018 Koszule di selentino są mega dobre. Jakość naprawdę super a mam chyba już 10 w szafie. Ogólnie polecam sklep royal shop bo robiłam już dużo zakupów i wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Warszawa Napisano Wrzesień 16, 2018 Ps. jak masz też jakąś dobrą firmę z koszulami dla kobiet to może coś napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marllena 0 Napisano Kwiecień 3, 2020 Ja z royal-shop.pl kupuje już 3 lat. Zawsze wszystko jest dobrze, towar mają na 100 % oryginalny a pracowałam dawno dawno temu w dużej sieci która sprzedawała marki jak Tommy, Armani i inne. Jest to Polska firma a uważam, że warto wspierać nasze firmy. Moja opinia o royal shop jest bardzo pozytywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magpzl 0 Napisano Kwiecień 10, 2020 Towar mają oryginalny i ceny naprawdę w porządku. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareczek13 0 Napisano Czerwiec 16, 2020 Wszystko super, produkty oryignalne, szybka dostawa. Jestem mega zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareczek13 0 Napisano Czerwiec 16, 2020 A wy co sądzicie? Jaka jest wasza ulubiona marka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola91 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Super sklep! Jestem bardzo zadowolona, a moja ulubiona marka to zdecydowanie Pepe Jeans London i Guess a wasze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareczek13 0 Napisano Lipiec 23, 2020 Moja zdecydowanie Tommy Hilfiger Royal Shop ma duży asortyment tej marki więc jestem zadowolonym stałym bywalcem haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola78 0 Napisano Sierpień 10, 2020 Już od kilku mięsięcy kupuje tylko w necie. Zaraz znowu będzie pewnie ban na CH w Polsce. Co do ich sklepu Royal Shop to też mogę Wam wszystkim polecić. To co dostałam jest oryginale a towar na drugi dzień DPD i płatność kartą u kuriera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarbaraN47 0 Napisano Sierpień 19, 2020 Hej, często czytam różne tematy na forum i bardzo je lubię. To mój pierwszy wpis na kafeterii. Zamówiłam tylko z royal-shop.pl po fajnych opiniach na forum. Nie zawiodłam się bo obsługa miła dostawa mega szybka i produkty oryginalne. Można znaleźć super ceny na pewne produkty. Pozdrawiam Wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon99999 0 Napisano Październik 11, 2020 Szybko i fajny wybór. Guess najnowsze modele w fajnej promce. Czesto kupuje w Royal Shop i polecam ich zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mtmt89 0 Napisano Listopad 28, 2020 Tu są opinie którzy kupili https://www.ekomi-pl.com/opinie-royal-shop.pl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach