Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sobota i sam w domu bez dziewczyny bez kolegów

Polecane posty

Gość gość

mojezycie jest chyba beznadziejne a wasze ? ini pewnie sie dupcza na lewo i prawo eh kozystaja z chwili idena prono tak niema juz dziewic ogulnie tak mnie nikt nielubi

Gość gość
Umówimy się ?

Gość gość
Autorze w jakim wieku jesteś?

Gość gość
Kto by mógł polubić kogoś z taka ortografią. Ile masz wzrostu i jaką szczękę? Jak ponizej 180 cm i cofniętą szczekę to już się lepiej przyzwyczajaj do tego co masz

Gość gość
Witam w klubie kolego pewnie jesteś jeszcze młody, po 25 r.ż. przestanie cię to tak boleć. W którymś momencie życia z******iśmy i ciężko coś takiego odkręcić.

Gość gość
można sie umówić na lezenie pod gwiazdami XD haha . ja mam 24 lata masakra stary dziad . nie raczej jestem przystojny ale beznadziejny charakter

Gość gość
co ja z********m ano to ze niewychodziłem z domu bo miałem uraz po alkocholiku ojcu noi mama zawsze wszystko pilnowała byle bym nieskonczył jako ojciec noi skonczyłem jako samotny dziad.

Gość gość
takie to życie ze sie udupic czasem idzie a koledzy zerwałem znimi kontakt bo jeden sie przystawiał do dziewczyn które nie chciałem a sam mogłby wyrywac nie wiadomo jakie to pil na kazdej imprezie ze mna.. a iny to przeleciał rozwódke i uważał ze lepsze to niz pisać laskom na fejsie ze niesa dziewicami

Gość gość
i sie poobrazali xd

Gość gość
19:41 głupoty piszesz z tą szczęką. Laski są za tępe żeby się przyglądać szczęce faceta. Wzrost owszem, to się zgodzę że poniżej 180 znikome szanse na dziewczynę, poniżej 175 żadne.

Gość gość
nie wzrost a imprezy jak ktos wychodzi cos zagra najakims instrumencie to zaraz mu babki dołózka wskocza

Gość gość
mam 25 lat etap związkowo-imprezowo-szaleńczy pożegnalam już jakiś czas temu i tez gnije, bo mimo, że miałam mase znajomych to większość poszła w pieluchy i śluby a ja nie chciałam :/

Gość gość
noi tak latka leca amy w miejscu tyle zycia stracone i dalej sie traci bo niema sie nikogo ;/

Gość gość
eh samemmu to źel jest ale pewnie sie oddałas juz duzej liczbie mężczyzn?

Gość gość
Właśnie nie, bo ja psychicznie tak nie umiem z byle kim :/ od około 3 lat żyję w celibacie od tych spraw.

Gość gość
Wiecie co, tak zupełnie poważnie, to bardzo smutne :( Na świecie jest prawie 7 miliardów ludzi, żyjemy w dobie Internetu, portali społecznościowych i randkowych, telefonów komórkowych, globalizacji, a jeszcze jest tylu samotnych ludzi :(

Gość gość
To właśnie przez internet jest tyle samotnych ludzi bo żyjemy tylko w sieci :( no siłą rzeczy tak się stało, że szczersze relacje nawiązuje się jako anonimowy użytkownik, eh... ale to daleka droga to prawdziwej relacji.

Gość gość
Nie martw się, ja byłam w jednym 4 letnim związku i dwóch związkach, każdy po około 1 rok, no i co? I tak dupa z relacji, ze znajomości. Też mieć byle kogo obok siebie to nie rozwiązanie :P ale smutne jest to, że młodzi ludzie tak błądzą w dzisiejszym świecie..

Gość gość
ja siedze na portalach ale tam raczej zboczenstwa zostają ogólnie niewierze wznajomosci przez internet spotkasz sie z kobieta i zupełnie ci nie wpadnie w oko i sie meczysz cały wieczór. ehh realnie to lepiej dyzo lepiej i dla psychiki i zycia ale niema za bardzo gdzie wyjsć nawet... ja bo jeszcze prawiczkiem jestem masakra jakaś kobiet fajnie bo szybko cnote ztraca z *****czem i potem moga sie puszczac i miec to wd***e

Gość Sylkaa
Nic straconego. Ja jestem w związku od trzech lat i czuję się jak gowno. Wolałabym być samotna bo nie mam nikogo niż samotna będąc w związku, a nie potrafię go zostawić. Popadam w depresję nie chce mi się żyć :c. A ty wyjdź do ludzi, na miasto, załóż konto na portalu randkowym, cokolwiek.

Gość gość
pozatym portale sa płatne nastawione na kase gdzie tylko bogaci moga zaliczać zenada;/

Gość gość
niby tak ale pierw trzeba miec kase pierw muszę zrobić operacje oczu musze miec z 5 tys na wstep ale tak mi wychodzenie nic nieda samemu sie boje ludzie sa nienormalni w tych czasach pobija cie jeszcze ci zgwałcili by dziewczyne jakbys miał bo tylko ******ie w głowie .

Gość gość
co wy macie z tym roohaniem się, to największe osiągnięcie życia czy jak?!

Gość gość
20:50 z tą kasą za portale to bez przesady, abonament kosztuje zwykle coś około 35 zł za 3 miesiące, to chyba nie jest duży wydatek

Gość gość
Po co chcesz robić operacje oczu? Żeby nie nosić okularów czy skorygować zeza?

Gość Ja wam powiadam
umówmy się tu wszyscy zgromadzeni na grupowe bara-bara

Gość gość
20:52 no właśnie też tego nie mogę pojąć, czy żyjemy naprawdę aż w tak poy****ych czasach że roohanie jest wyznacznikiem wygrania życia :) Ten kto ma z kim to robić to wygryw niezależnie od pozostałych aspektów życia a prawiczek 25+ to z automatu przegryw, choćby poza brakiem roohania miał nie wiem jakie udane życie

Gość gość
zeby usunaćmroczki przed oczami.. korygowanie to kiedys choc mi lepiej w okularach . a ******ie temu to sukces bo jak jest jakaś zona i komus sie uda ja przeleciec to czuje sie jako ktos mega fajny bo wsadził czy przed weselem w*****ał pane taki kolega zawsze szcześliwy ze pobzykał tyle

Gość gość
No chociaż jedne normalny w erze zroohowacenia :D Po drugie to g/ówno prawda, że jak ktoś ma dużo numerków na liczniku to jest dobry w te klocki :P

Gość gość
r*****ie to jednak sukces w zyciu bo sie podobasz kobietom i wola z toba stracic cnote niz zinym