Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sobota i sam w domu bez dziewczyny bez kolegów

Polecane posty

Gość gość
no ale ma numerki liczy sie to ze jednak kobeita dała

Gość gość
kobiety mają wyebane na swoją cnotę w dzisiejszych czasach (nie wszystkie) ale w dużej mierze tak, zwłaszcza te co są chętne na przypadkowe numerki... taka prawda, więc to żaden zaszczyt. Po drugie taka młoda gówniara jęczy bo chyba tak trzeba a nie że jej tak dobrze ;) ... faceci zacznijcie myśleć, podpytajcie zaufanych kobiet JAKA JEST PRAWDA a nie żyjecie w tych bajkach wymyślonych przez was samych... dobry se/ks to taki gdzie jest pasja, prawdziwe pożądanie drugiej osoby i wzajemna chęć zaspokojenia a nie widok samej dziury i 2 sekundy przypadkowego roohanka.

Gość gość
kobiety mają wyebane na swoją cnotę w dzisiejszych czasach (nie wszystkie) ale w dużej mierze tak, zwłaszcza te co są chętne na przypadkowe numerki... taka prawda, więc to żaden zaszczyt. Po drugie taka młoda gówniara jęczy bo chyba tak trzeba a nie że jej tak dobrze ;) ... faceci zacznijcie myśleć, podpytajcie zaufanych kobiet JAKA JEST PRAWDA a nie żyjecie w tych bajkach wymyślonych przez was samych... dobry se/ks to taki gdzie jest pasja, prawdziwe pożądanie drugiej osoby i wzajemna chęć zaspokojenia a nie widok samej dziury i 2 sekundy przypadkowego roohanka.

Gość gość
ile ty masz lat? 5?... kobiety (szanujące się) spoglądają z pogardą na przypadkowych dymaczy zbierających "numerki" do kolekcji, bo nie muszą się dzielić zeszmaconym pindolem z łatwymi laskami. Taka prawda.

Gość gość
te wymagajace to tak mi szans niedaja raczej xd czasem ale tak potem kolega ruchacz je wzioł do tańca wymacał i im pizda zaczeła grac.

Gość gość
bo widocznie to nie są "wymagające" tylko udające wymagające ;)

Gość gość
ehh czasy sa pokręcone i tyle u pieknych szans nie mam a sa czasem normalne brzydkie to maja dzieci juz i o taka mi pozwoliła zatańczyć ze sobą;/ szkoda gadać ale takie to zycie jest ini wezma zabiora ci wszystko to co najceniejsze kazda dziewice

Gość gość
ile masz lat 20/30/40? Ja nie narzekam na swoją urodę, a jak widzisz też spędzam samotnie wieczory. Takie czasy, że pędzisz za pieniędzmi, rozwojem, pasjami a i tak ciężko ułożyć sobie normalnie życie. Wiadomo, że płeć trochę zmienia postać rzeczy, ale jak jesteś w mojej sytuacji gdzie nie potrafisz sypiać z kimś przypadkowym a z drugiej strony nie masz nikogo do poważnego związku mimo że nic ci nie brakuje, to też lipa.

Gość gość
ja juz bede samotny niema sie co oszukiwac kobiety wolały inych i z nimi straciły to co miały naj ceniejsze a ja zostałem sam bez kolezanek raczej jako desperat wypisujacy głupie wiadomosci na fejsie a kobiety sa piekne i dobre bo sie puszczaja

Gość gość
jesteś sam bo jesteś idiotą, wystarczy przeczytać to co piszesz i jak rozumujesz świat. W dodatku nie odp na pytania więc pewnie jesteś kolejnym fejkiem z forum.

Gość gość
napisałem ile mam lat... nie idiota tylko jak mam kochac kobiete która oddała sie jakiemus zgredowi który dupczy co popadnie ta nie spogladacie na nich a z kims cnotę straciłyście..

Gość gość
tak ciekawe gdzie napisałeś ile masz lat... to Ty oczekujesz JEDYNIE DZIEWICY?!

Gość gość
"24 lata" - to ty pisałeś tą wiadomość?

Gość gość
nie przejmuj się autorze...ja mam męża a i tak jakbym była sama. Ja tu, synek śpi a on ogląda mam talent ;/

Gość gość
ja bym taka zone wylizał:P wsumie wszystko bym przeleciał ;/ale tak nie mam nikogo XD no 24 lata aile mam miec nie tylko 30 latki są stracone już :P

Gość gość
Czemu za niego wyszłaś? zmienił się po ślubie, czy oboje się zmieniliście?

Gość gość
Nie wiem ile masz mieć, może pięćdziesiąt... ja mam 25. 30 latki stracone, bo za duży przebieg czy ciało już nie takie?

Gość gość
Z całym szacunkiem autorze, ale faktycznie zbyt górnolotny to ty nie jestes:O Ja widuje różniste pary na ulicy i nawet bardzo przeciętni ludzie maja pare; pewnie maja tez o czym pogadać i potrafia byc razem. A ty piszesz tylko o d*****niu w kazdym poscie:O to sorry.

Gość gość
ciało od 30-40 jest zarbiste uniektórych kobiet nieno 30 latki niestracone to faceci straceni kobiety zawsze cos znajda

Gość gość
no spoko rozumie cie bo nigdy nier***ałem to chce miec wkoncu ckolwiek zresztą oco tak niema dziewic pewnie takbys poleciała dotego co cie zaliczył albo bys miała znim orgazm.

Gość gość
Nie prawda, ze stracone, niepotrzebnie tak czarno myślisz xD ja kiedyś myślałam, ze jak będę miała 20 lat to będę taaaaka dorosła, a okazało się, że mając 25 wcale się tak nie czuję, bo czas za szybko leci i nim się obejrzę wskakuje kolejna cyferka... Jak człowiek o siebie dba to nawet nie widać na pierwszy rzut oka ile ma lat :P Poza tym zarówno faceci jak i kobiety potrafią "wyrabiać się" dopiero z wiekiem 🌼

Gość gość
tak pewnie by tak było ordynarny stulejarzu

Gość gość
moze i stulejarz bo wolałaś inym sie zajmować.. eh niby jeszcze do 30 masz jakieś szanse ale to co bylo już nie wróci całe studia masakra

Gość gość
Do kogo ty wgl. odp, bo z tego co widzę pisze tu kilka osób. Założyłeś wątek i nawet w merytoryczną dyskusję nie potrafisz się wdać, niezależnie czy to fejk czy nie i tak wychodzi zerowy polot, bo nawet zmyślać trzeba umieć, nic tylko współczuć

Gość gość
jedna tutaj pisze i znia głównie pisze zresztą to składana wiadomość trzeba sie domyślić..

Gość gość
zreszta co mi pomożecie w zasadzie nic.. chce tylko popisac ityle. ci co mieli dziewczyny wygrali a ci co niemieli to juz pozamiatane niema sie co oszukiwac

Gość gość
21:51 masz racje i ja to wyzej napisałam tez. On chce ****** jednocześnie marząc o dziewicach haha:D dziewica bedzie potrzebowała czasu, zeby sie oddać, a zadna normalna dziewczyna nie powie tez od razu na pierwszym spotkaniu, ze jest dziewica. Zreszta, dziewica czy nie, normalna laska sie zmęczy na spotkaniu z toba, bo o czym ty będziesz z nia rozmawiał? Drugiego spotkania nie wrózylabym.

Gość gość
🌼 a nie masz jakichś samotnych, lub w podobnej sytuacji koleżanek? Chociażby takich z dawniejszych lat szkolnych? :) Może to też przez Twoje zniechęcenie jest tak jak jest? :P Każdy ma gdzieś tam zapisaną drugą osobę dla siebie ;)

Gość gość
22:01 nie watpie raczej miałem szkoły meskie a koleżanki no cóż raczej mnie nie znaja tak nie chca znac XD 21:59 ano masz racje byłoby nudno bo oczym mozna gadac z kobietą która zamiast uczuc ci odda brak cnoty i bedzie cie uwazac za gorszego;/

Gość gość
dokładnie, ja uważam, że problemem nie jest tu wiek, wygląd czy nic powierzchownego. Tylko osobowość i brak szacunku, który jest wyczuwalny nawet przez wiadomości. Coś na zasadzie kobieta = wiadro na spermę, a on krzyczy "gdzie jest moje wiadro?! ja też chce wiadro!". Autorze kobieta to nie przedmiot, trzeba szukać w niej człowieka a nie dziury :/ a jak obracasz się wśród latawic, to też nie najlepiej świadczy o tobie, bo jakby dała to byś brał co popadnie. Jest wiele porządnych dziewczyn, ale takie jak usłyszą na 1 randce "chcę w końcu zaroohać" to w najlepszym przypadku wstaną i wyjdą.