Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kazdy lekarz bedzie milszy dla kogos bogatego?

Polecane posty

Gość gość

zalozmy sobie ze jest jakis opryskliwy lekarz, niemily dla pacjentow czy jak przypadkiem trafi do niego po naglym wypadku syn albo partnerka znanego aktora albo syn polityka z pierwszych stron gazet albo syn miliardera, znanego z list najbogatszych Polakow, to lekarz taki bedzie dla nich nagle b. miły?

Gość gość
Być może tak właśnie się stanie . Pieniądz teraz rządzi światem a niektórzy ze parę groszy daliby się pokroić . Ja miałam taki przypadek , poroniłam i po wyjściu ze szpitala nadal źle się czułam więc poszłam do lekarki -ginekologa na Nfz po kilka dni wolnego bo nie czułam się na siłach iśc na drugi dzień do pracy. Pani doktor która notabene chwilę wcześniej wypisała mnie ze szpitala , nakrzyczała na mnie twierdząc że nic mi nie jest i mogę śmiało iść jutro do pracy a wolnego mi nie da bo nie ma do tego podstaw. Wyszłam stamtąd z płaczem , pomyśłam jednak że spróbuję u tej samej lekarki w prywatnym gabinecie poprosić o wolne . Poszłam w ten sam dzień i o dziwo , nagle ta sama pani doktor stwierdziła że oczywiście wolne i mi się nalezy jak najbardziej , powiedziała bardzo miłym głosem że mi bardzo współczuję i o dziwo dostałam na dwa tygodnie L 4 Nie uwierzycie ale gdy wyszłam z gabinetu chwilę się zastanawiałam czy ja na pewno byłam u tej samej lekarki .

Gość gość
wow, wspolczuje Ci bardzo poronienia i sytuacji z lekarka