Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka00

Jestem ładna, mądra i miła a nie mam chłopaka

Polecane posty

Gość kruszynka00

Wszyscy mówią mi, że jestem mega ładną dziewczyną, że mam super figurę itp. Chłopcy się za mną oglądają i często słyszę sympatyczne komentarze na mój temat. W szkole się bardzo dobrze uczę, jestem pomocna, miła, tolerancyjna i otwarta dla wszystkich. Ale niestety, nie mam chłopaka. Dużo moich koleżanek ma swoją drugą połówkę, a ja czuje się samotna. Problem jest w tym, że nikt mi się nie podoba... Szukam dobrej osoby dla siebie, ale niestety nikt nie jest w moim typie pod względem charakteru i wyglądu... Nie wiem co mam zrobić, jest mi z tym źle

Gość gość
Nic nie robić a już z pewnością nic co dyktowałaby desperacja ;) Cierpliwie czekać.

Gość gość
Już to widze jaka musisz być ładna kolejny narcyz z przerośnietym ego :)

Gość gość
Zmniejsz wymagania to znajdziesz chłopaka

Gość gość
Masz zadatki na starą pannę. Moja siostra dojechała już do 40 stki i chyba nadal jest dziewicą bo każdy chłopak który chciał się z nią spotykać miał jakieś mankamenty. Jej koleżanki tak nie wybrzydzały i chociaż nie wszystkim się życie fajnie ułożyło to chociaż mogą sobie porozmawiać o tym co już przeżyły, a ona nie ma żadnych wspomnień z nikim bo żaden facet jej zdaniem nie sięgnął tego pułapu który ona wyznaczyła.

Gość gość
Nie ma niczego złego w tym że kogoś nie zadowalają półśrodki.

Gość kruszynka00
Nie mam przerośniętego ego i nie jestem narcyzem. Uważam siebie za NORMALNĄ DZIEWCZYNĘ. Nikt nie jest idealny i nikt nigdy nie będzie. Po prostu mówię jak u mnie jest, co inni o mnie mówią. Nie napisałam, że to ja tak uważam, tylko inni tak uważają. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;)

Gość am_Dyzio
ZWYKLE 500 pln KOSZTUJE zaprowadzenie psa do suki w calu kopulowania, być może wynegocjujesz 450 PLN za gadzinę bzykania z właścicielem psa ale nie będzie łatwo z tym bzykaniem

Gość gość
Jestes pustakiem a to odstrasza

Gość gość
Dlaczego jest pustakiem? Dziewczyna napisała, że w szkole sie dobrze uczy i jest miłą a zarazem ładną osobą wg innych. Mam dla Ciebie radę, po prostu zmniejsz trochę wymagania i czekaj na właściwą osobę :) to trudne, ale każdy jest każdemu przeznaczony :) być może przeszłas nawet dzisiaj obok swojego przyszłego męża? :*

Gość amBrożyk
musisz pokazać się nago i pokazać tzytzki oraz vagine nago , twarz ostatechnie można zakryć gazetą, na wszelki wypadek zabierz ze sobą Przegląd Sportowy aby facet w czasie bzykania poczytał o Lewandowskiej !

Gość gość
dokładnie, przyjdzie Twój czas autorko :) bez presji, choć wiadomym jest fakt, że chciałoby się kogoś mieć, to nie ma nic gorszego niż robić coś na siłę, lub pod publiczkę.

Gość kruszynka00
amBożyk eee przepraszam bardzo, ale co ? :P