Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać się do wizyty ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wybrać do ginekologa bo ostatnio mam problem z tym związany.. ale ciagle to odkładam na jutro i nie wiem jak się przełamać. Nie wiem za bardzo jak mam zachować się w tym gabinecie, nigdy nie byłam u ginekologa a mam 21 lat. Zawsze mnie paraliżuje przed tym strach i to , ze będą zadawać niewygodne pytania a później te badania.. nie mam odwagi. Jak się stresuje to bywa tak ze nie jestem w stanie wydusić z siebie słowa i najchętniej chciałabym uciec z danego miejsca albo gdzieś się schować.. jestem odkąd pamietam wstydliwą osobą i dla mnie ginekolog zawsze miał być ostatecznością a chciałam tego uniknąć ehh. Nie wiem co zrobić jak mam się zachować jak już tam pójdę. Sama myśl o tym przeraża mnie. Nawet do kobiety się wstydzę ale już wole kobietę niż faceta bo nie każdy ginekolog jest , ze tak powiem ginekologiem z powołania bo co facet może wiedzieć o tych sprawach ehh. Nie zaufałaby lekarzowi płci męskiej I tez nie wstydzę się swojego ciała bo uważam , ze mam normalne ale po prostu samo to , ze mam się rozebrać gdzie jest obca osoba i w ogóle.. no to mnie zniechęca żeby tam pójść. Ma ktoś jakies rady jak się temu przeciwstawić ?

Gość gość
21 latko, ginekolog to facet który też chce zobaczyć ci*pke. Wstydzisz sie zdjąć majtki studentko?

Gość gość
Jaki masz problem związany z c*ipką? Pisz bo jesteś anonimowa na kafe.

Gość gość
Jestem dziewicą. Czy u faceta ginekologa muszę zdjąć majtki i szeroko rozszerzyć nogi?

Gość gość
Kilka dni przed wizytą u ginekologa przerwij masturbację. A po wizycie możesz oczywiście powrócić do pocierania palcem ci*pki KOTKU:)

Gość gość
DO AUTORKI TEMATU: Studentki też się muszą studentko rozbierać do naga przed obcymi facetami czyli swoimi klientami na seks. A studentka ma po kilku klientów dziennie.

Gość gość
AUTORKO TEMATU, wstydzisz się pokazać ginekologowi ci*pkę? Masz motylka czy bułeczkę?

Gość gość
Jaki masz problem autorko tematu? Czy to może przez jedengo z klientów?

Gość gość
Boisz się, że na widok Twojej pipki ginekologowi stanie siusiak?

Gość gość
jprd co za niedoje...by mózgowe tu piszą

Gość gość
22:05 podszyw, sorry za podszywa autorka tematu