Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy jest ostatni dzwonek dla kobiety i mężczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Żeby się ustatkować? Mieć żonę/męża i dzieci. Kiedy kończy się czas na singlowanie. Jeśli nie chce się być samemu na starość, bo jak ktoś wybiera samotność, to się go nie pytam. Moim zdaniem kobiety lat 30. Mężczyźni 35. Jakie jest Wasze zdanie?

Gość gość
Takie coś nie istnieje. W wieku nawet 40 lat kobieta może się ustatkować, mężczyzna też.

Gość gość
U mezczyzny wiek nie gra roli jak ma pieniadze

Gość gość
Mężczyzna jest płodny do końca życia więc nawet 40 latek może założyć rodzinę. Kobieta teoretycznie 35 lat minus że 2-3 lata by poznać dobrze faceta

Gość gość
Kobieta powinna urodzić przed 25 rokiem życia, znacie głupie teorię że po dziecku to wiadro i obwisłe piersi? Dużo w nich prawdy. 22 latka po 100 penisach aktywna od 14 roku życia i z 3 dzieci ma wszystko jędrne i ciasne, 30 letnia dziewica po porodzie już nigdy nie będzie taka sama. Natura tak nas zaprogramowała że kiedyś jak ktoś dożył 40 był starcem a kobiety rodziły wtedy kiedy były zdolne do rozrodu (11,12 lat) dzięki cywilizacji i medycynie żyjemy dwa razy dłużej. Niby to w niczym nie przeszkadza... niby ale potem są zdrady i rozpad związków , są operacje plastyczne ale nie każdego stać. Spałem z dużą ilością kobiet, te które rodziły młodo w wieku nawet 40 lat mają piękne ciało, te które rodziły koło 30 znacznie gorsze. Młody organizm się szybko i sprawnie regeneruje. I nie pieprzcie o miłości, singiel jest przyzwyczajony do takich i takich odczuć, ciąża i nagle luzu i fuj wygląd i poprostu kobieta przestaje go kręcić, do czego to prowadzi? Szczęśliwy związek ciąża max 25 lat

Gość gość
Tęsknię za czasami, gdy 18 latek żenić się z 15 latkami tak jak w XX wieku

Gość gość
Lepiej byc samemu cale chu/jowe zycie kazdego jest chu/jowe, niewazne co robi i co ma i tak zgnije.

Gość gość
Ojj misiu widzisz, gdybym nie była mężatką nie byłbyś już sam

Gość gość
Zawsze, jest na to całe życie. Wiadomo że seks jest bardzo korzystny dla naszego zdrowia fizycznego i psychicznego.

Gość gość
gość dziś W XX wieku kobiety byly porzadne wiec i mezczyzni chcieli sie zenic.

Gość gość
08:30 Chcesz powiedzieć, że było trudno o seks poza małżeństwem, więc faceci musieli się żenić?

Gość gość
No to niepotrzebnie się martwiłem gdy w wieku 22 lat bałem się że nigdy nie spotkam odpowiedniej partnerki. W wieku 25 lat brałem już ślub z piękną i wartościową dziewczyną.

Gość gość
Ja mam 21 i spotykam się z 27-latka. Boję się, że ona mnie traktuje jako przyszłego męża z racji jej zaawansowanego wieku, a ja jak to małolat. Nie wiem jeszcze co z moją przyszłością :/

Gość gość
Ja mam 21 i spotykam się z 27-latka. Boję się, że ona mnie traktuje jako przyszłego męża z racji jej zaawansowanego wieku, a ja jak to małolat. Nie wiem jeszcze co z moją przyszłością :/ seks jest?

Też nie chciałbym żeby samiczka rodziła po 30stce. Kobieta po ciąży zamienia się znacznie w tym wieku na niekorzyść.

Gość gość
Dla mnie tym ostatnim dzwonkiem będzie "Anielski orszak" nad trumną, wtedy dopiero będzie za późno na cokolwiek :classic_cool: Wszystko może się zdarzyć póki życie trwa

Gość gość
ostatni dzownek to macie dzieci w szkole. Kobieta zona moze byc nawet w wieku 60 lat, nie ma zadnej graniczy, to samo facet, a jesli chodzi o dzieci to ciaze w wieku 60 lat tez sie zdarzaja, wiec kiedy kto chce.

Gość gość
Czas singlowania nigdy sie nie konczy, a ten kto chce skonczyc moze to zrobic w wieku 20, 30, 40, 50 czy 60 lat. Nie ma zadnej granicy ani rozgraniczenia na plec.

Gość gość
ostatni dzwonek? jak umrzesz i dzwonią po ciało do drzwi :P

Gość gość
Znam bardzo duzo kobiet po 30 i 40 co wyszly za maz i urodzily i facetow po 35 co wzieli slub, wiec nie ma zadnych granic.

Gość gość
gość wczoraj kobieta nic nie powinna, rodzic moze tez po 40, tobie gonwo do tego lamusie

Gość gość
czas singlowania konczy sie w dniu smierci.

Gość gość
wczoraj ale pofantazjowales