Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłujący ból a dentysta

Polecane posty

Gość gość

hej, wczoraj miałam robione 2 zęby kanałowo - dostałam 2 znieczulenia. dentystka nie potrafiła mi powiedzieć jaki to ma wpływ na ciąże "na pewno jakiś ma, zależy od rodzaju i dawki", wręcz była niemiła że w ciąży nie moze zrobić rtg a i ze znieczuleniem problem. tak czy inaczej. po wizycie odczuwałam pobolewanie w brzuchu, jednorazowo zabolał też krzyż. dziś od rana szczególnie daje mi się we znaki ból w dole lewej strony brzucha, jakby między łonem a kośvicą miednicy. czy to może mieć jakiś związek ze znieczuleniem :(? dodam że o 17tc, ruchów dziecka nie odczuwam, a wcześniej od kliku dni czułam jakby bąble kiedy długo trzymałam dłoń na brzuchu...

Gość gość
Nie znam się niestety. Jeśli odczuwasz jakieś niepokojące bóle , to poprostu udaj się na sor . Zbadają cię i będziesz pewna czy wszystko jest ok.

Gość gość
przerażające że spotykacie się z takimi problemami po wizycie u dentysty, ja ostatnio usuwałam ósemkę u pana doktora Piotra Radziszewskiego i bardzo się bałam ale okazało się że poszło bardzo sprawnie i prawie bez bólu! I takich komplikacji jak tutaj opisujesz nie miałam. wszystko fajnie się goiło