Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie myśl proszę o mnie źle Żabko

Polecane posty

Gość gość
wiem ,nie było mi dane zaznać prawdziwej bliskości i szczęścia ,gasnę. Już nigdy nie spojrzę w Jego oczy. Nie piszcie już w moim imieniu niczego,proszę.*

Gość gość
Bzdety.

Gość gość
Drwina z bólu i cierpienia innej osoby NIGDY dobrze się nie kończy dla drwiących. Ku refleksji.

Gość gość
jeszcze zobaczysz ze nie bzdety;-(jestem słaba nie dałam rady wszystko mnie boli...109 i aż 109 ;-(

Gość gość
Drwina? wiem co mi jest;-( 26.09 2018 o 12.00 mam kolejne badanie.;-(boli bardzo boli.*

Gość gość
13,01 - no bez przesady. zabijać się z powodu jakiegoś potwora? kobieto, w życiu spotkasz jeszcze wielu mężczyzn, nie tragizuj. a poza tym żaden człowiek NIGDY nie spełni twoich oczekiwań. bycie bez kogoś nie oznacza wcale, że jesteś gorsza od reszty.

Gość gość
13:12 - co masz na myśli?

Gość gość
ja się nie zabijam ,jestem poważnie chora ,nie chce umierać;-(*

Gość gość
Że co? Moja Francjo? Poważnie chora? Głupia trolico nie ośmieszaj się. W ogóle nie zna kogoś a chce się podszywać.

Gość gość
K. zostanie sama. Klątwa.

Gość gość
13:18 - wspieram z całego serca. trzymaj się kobieto i myśl pozytywnie, mimo tego. uwierz, że możesz być zdrowa - oddaj to Bogu, te wszystkie zmartwienia i poproś o swoje zdrowie. on naprawdę pomaga.

Gość gość
A 109 to chyba Noxelia, ewentualnie ty za 10 lat po przejsciach.

Gość gość
13:20 - opętało cię coś z tą Francją? jakaś kobieta cierpi i pisze, że jest poważnie chora, ale to ciebie trzeba czubie leczyć!

Gość gość
pod nikogo się nie podszywam nazywałam go Francja elegancją żabojadkiem ,słuchaliśmy Lary Fabian ,skąd taka nazwa? bo ma świetny gust jeśli chodzi o dobór kolorów do typu urody ,wybiera najlepszy strój pod każdym względem dla odpowiednich osób.Jestem chora .Przestańcie mi dokuczać,nie piszcie .To koniec*

Gość gość
13.15 powiedział ten, co ze strachu przed samotnoscia opłacał lokatorki, by u niego mieszkały, związał się z babochłopem, bo jest bardziej wyuzdaną od niego. NIGDY nie będziesz szczęśliwy, bo nawet 10 orgazmów w ciągu dnia nie zapelni ci pustki duchowej, nie wyeliminuje tęsknoty za kochaną kobieta, nie potrafisz kochać tej od orgazmów, bo nie szanujesz jej, nie podziwiasz a traktujesz jak darmowa prostytutkę. Daruj wiec sobie uwagi, skoro sam nie jesteś szczęśliwy a tylko zaspokojony seksualnie. Im więcej orgazmów, tym większa pustka duchowa i tęsknota za prawdziwą miłością, co akurat rozumiesz pimpulku, za kim tęsknisz nie wiem, nie jest nią twoja sekspartnerka.

Gość gość
W buty sobie wsadź tą klątwę!

Gość gość
Wszystko co napisałaś tu w 1 osobie trollico, spełni sie w twoim zyciu. Amen.

Gość gość
tak 109 ,kto mnie zna ten wie ,nie miałam siły biec szybciej,umieram;-(*to nie jest żart ,nie wiem ile mi życia zostało ,pewnie po tym badaniu dowiem się ostatecznie .Poprzednia Pani doktor w Gliwicach nie potrafiła określić. Modlę się codziennie.* https://youtu.be/Hd6RiT0e_WA Pozdrowienia dla Soni przy okazji -od Lary wycinary.Kto wie ten wie.

Gość gość
A on miał jakąś sekspartnerkę? No mozliwe, bo nie wiesz co on tam robi w Wawce. Ale że ty jeszcze za nim latasz...

Gość gość
Ostatnio był nad morzem i też poroohał tam jakiegoś k****iszona, nawet wstawił jej zdjęcie w tandentych błyszczących butach na koturnie, k****a prosto spod lararni a ty za nim wyjesz.

Gość gość
13.33 tomasz jesteś obleśny i obrzydliwy!!! daruj sobie! myślisz ze jak kogoś zniszczysz i oplujesz to zyszkasz w moich oczach? nigdy! gardzę tobą,twoja postawa budzi we mnie odrazę!*

Gość gość
13:31 - czy ty jesteś autorką tego topicku? bo jeśli tak, to dlaczego w pierwszym poście piszesz jako mężczyzna?

Gość gość
E myslalam ze temet do mnie bo nazywal mnie zabko i wiedzmo no i napsocil i przepraszal ale jednek nie do mnie.

Gość gość
DO AUTORA WĄTKU. Myślę realistycznie, trudno mnie ubłagać jak wiesz, ale mogę też źle zyczyć jej, tym bardziej że widzę co ona tu odpyerdala. Od tego trzeba było zacząć. Pozdro :)

Gość gość
13.26 Nie denerwuj się, to nie jest klątwa żadna, to twoja przyszłość, nie trudno ją przewidzieć znając ciebie, twoje priorytety i wybory. 13.27 nie sądzę abym miała seksualne doświadczenia z łowczynią orgazmów czy łowcą, czyli toba, ukryte macanki bez mojej zgody się nie liczą, dlatego nazywasz mnie kłoda, bo nie współpracuje z tobą, ciekawe dlaczego? 13.31 sekspartnerkę ma na głębokiej prowincji, na Północy a nie w Wawce. 13.33 jak ty robisz to samo to mówisz, ze masz ochoczą kobietę a jak inni to mają k********a:/, ta pani zapewne ma jakieś hamulce w seksie w przeciwieństwie do twojej "damy".

Gość gość
13.39 nie jestem żadną autorką.Kasia się ucieszy jak umrę ,zresztą mój też! kiedyś mu wróżka przepowiedziała że będzie miał trzy żony i ze tak której foto jej pokazał-umrze.Wiem nie wolno wierzyć w takie bzdury ale nawet oni oboje plus Bożena na czele życzą mi śmierci,już kiedyś byłam w poradni onkologicznej,historia się powtarza ,mama zamówiła mi wizytę,ona jeszcze nie wiem ze ja już wiem.Sami niedługo zobaczycie ze pisze prawdę.*

Gość gość
13.42 to nie ona to pisze a autor wątku czyli Jakub podszywa się jak zwykle w celu ośmieszenia kobiety.

Gość gość
wiem ze kasia rzuca klątwy,jest do tego zdolna ,jest podła..miałam okazję nie raz się o tym przekonać ale jestem też w 100% pewna ze wróci to do niej z nawiązką!*

Gość gość
13:51 a jak masz na imię?