Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romantyczny_Biceps

Ąaaaaa

Polecane posty

Gość gość
A kogo szukasz? Bo tak sie sklada ze szukam.

Gość gość
Nie wiem. Milosc chyba nie jest dla mnie. Nie wiem czego szukam. Nie szukam przygod ani romansow ani przyjazni. No nie wiem tego czegos co zadziala i utwierdzi mnie ze jednak umiem?

Gość Romantyczny_Biceps
Umiesz, no właśnie, co? Czuć coś do innej osoby?Być z drugą osobą? Ja tam niczego na siłę nie szukam, to są raczej moje przemyślenia i pytania "przelane" na klawiaturę w smartfonie... Ile masz wzrostu, BTW?

Gość gość
Jestem wyzsza. Nie wiem czy umiem czy nie. Ogolnie nie za bardzo mi idzie zakochiwanie. Cos poczulam do chlopaka Twojego wzrostu ale nie wiem co to jest. Bardzo skaczemy na siebie znaczy sobie do gardel, dokuczamy, a jednoczesnie cos nas ciagnie. Moze Ty wiesz co ?

Gość gość
Przyjazn moze i tak ale kiedy dwie strony umieja uatapic.

Gość gość
Wy szukacie ****nka a nie żadnej miłości .

Gość gość
Nie wiem czego szukam. Szukam kogos kto mnie bedzie pociagal i radowal obecnoscia i jak najmniej draznil i bedzie mozna liczyc na niego.

Gość gość
U mnie byś nie miał. Widać , ze intelektem nie grzeszysz. masz kompleksy z powodu wzrostu, pewniemprobujesz to wyrównywać ćwiczeniami. 104 iq to jest obecnie poniżej przeciętnej, teraz norma to ok. 110. Mnie jaraja faceci co są b inteligentni przede wszystkim a nie karakany co jeszcze piszą na starcie ile maja w bicepsie.

Gość gość
Ale ci inteligentni sa przewaznie nie do zycia. I na tym polegaja chciejstwa a rzeczywistosc jest inna

15:58] W sumie wyższe i szczupłe dziewczyny nie są złe chociaż wolę niższe ... A co mogłaś poczuć? Znasz to przysłowie " kto się czubi ten się lubi". Sama sobie powinnaś zadać pytanie czy on jest ci obojętny czy nie.To po pierwsze...

Gość gość
Nie jest obojetny. To o co nam chodzi?

16:09 Ludzie podają wzrost, wagę, IQ, to dlaczego nie mogę podać wymiaru bicepsa? Sam uważam, że to mnie nie definiuje, ale charakter to kobiety mają gdzieś. I powinnaś też wiedzieć, że ludzie inteligentni nie zniżają się do inwektyw i wyzwisk...

Gość gość
Jest 50/50. Lubie z nim rozmawiac jak nie swiruje. To swirowanie ujdzie nawet mnie bawi ale przesadza. Zaczynam tracic cierpliwosc i wlacza mi sie taki tetryk i on ma dosyc a potem wszystko wraca do normy.

Gość gość
Potem ba zmiane jestesmy tetrykami i nie odzywamy sie. I juz nie wiem.

IMO powinnaś to sobie najpierw sobie sama przemyśleć i wyjaśnić, a potem ewentualnie powiedzieć mu że go lubisz albo olać.A typ powinien ci jeść z ręki, bo chętnej może juz nie znaleźć, bądźmy szczerzy...

Gość gość
Mysle ze mowisz o nim bo ja juz kupilam mu sygnet zeby sie oswiadczyc ;) a on mi na to ze on sie nie ozeni ;)

Gość gość
To jak sie nie ozeni to krece z 5 na raz ;) a kto mi zabroni?