Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta po 30stce naprawdę nie ma szansy na męża?

Polecane posty

Gość gość
A czemu mialaby nie miec?

Gość gość
Bo tak piszą na kafe

Gość gość
Oczywiście że ma szansę, przecież nie jest jakąś staruszką...

Gość gość
bo bzdury piszą

Gość gość
Nie czytac bzdur tutaj tylko robic swoje.

oczywiście, że ma! ma też szansę na wygranie 100 milionów w totolotka i na to, że jej w drewnianym domu cegła na głowę spadnie :P

Gość gość
NIE MA, to towar przejechany i z szybko kończącą się datą przydatności, wiń za to nature nie facetów

Gość gość
Wedlug mnie kobiety miedzy 30 a 40 rokiem zycia to najlepsze towary do seksu,o ile jest atrakcyjna i seksowna.

Gość gość
Dokładnie do sexu ale nie do związku, bo czas ucieka i szybko chcę złapać męża na ciążę

Gość gość
Jak najbardziej ma szanse. Kobiety po 30stce to idealny materiał na żone.

Gość gość
A dbasz o siebie? Nie jesteś zapuszczona?

Gość gość
Autorko lubisz się przytulać?

Gość gość
gość dziś Jak najbardziej ma szanse. Kobiety po 30stce to idealny materiał na żone. Zgłoś taaaaa bo za 5 lat już początek próchna i zagrożona ciąża, bez jaj

Gość nowy random
30stka dobra na żone gdy zna się ją już 5 lat a nie poznaje gdy ma 30stke+

Gość gość
Wg mnie to jakie kobieta ma szansę na znalezienie kogoś mniej zależy od samego jej wieku, a więcej od ogólnej atrakcyjności. Jesli to kobieta ładna, inteligentna i atrakcyjna pod innymi wzgledami jak np. umiejetnosci komunikacyjne czy poczucie humoru to pewnie kogos sobie znajdzie nawet jelsi bedzie miala 60 lat. Atrakcyjna np. 50 latka wg mnie ma wieksze szanse na znalezienie partnera niz nieatrakcyjna 20 latka

Gość gość
Poza tym 30 lat to taki wiek, ze można wyglądać równie dobrze na 25 , jak i na 40 lat. Także w tym wieku można być zarowno atrakcyjna dziewczyną, młodo wygladajaca, jak i kobieta niezbyt atrakcyjna

Gość gość
I ogolnie piekna kobieta niezaleznie od wieku uważam ,że nie bedzie miala problemów ze znalezieniem partnera. Moja ciocia po rozwodzie po 50-tce poznala rozwodnika w sanatorium, calkiem przystojnego z wlasna firma

Gość gość
Oczywiście że ma szansę i to ogromne, jeden warunek nie ma dzieci i nie chcę ich mieć.

Gość gość
Ma szansę, szczególnie gdy ma poukładane w głowie i jest atrakcyjna.

Gość gość
A jak jest pograzona w bolu tez ma szanse?

Gość gość
KOBIETA PO 30TCE MA SZANSĘ NA MAŁŻEŃSTWO! Ja byłam ciągle sama, jeżeli miałam chłopaka to bardzo krótko.. byłam desperatka.. bardzo chciałam mieć kogoś i szukałam na siłę!! Dlatego trafiali mi się sami frajerzy. Miałam depresję z tej samotności.. wmawialam sobie że coś ze mną nie tak, że jestem do niczego bo wszyscy mają już rodziny a ja sama.. często płakałam i nie chciałam żyć.. umawiałam się z facetami poznanymi w necie w nadziei, że poznam w końcu kogoś z kim stworzę coś poważnego.. między innymi poznałam tak mojego obecnego męża.. na początku spotkałam się z nim jak z każdym poprzednim facetem i polubiłam go na tyle, że spotykałam się z nim ale z mojej strony traktowałam re znajomość po przyjacielsku a on się zabujal po uszy we mnie.. w między czasie szukałam ciągle i zawsze byłam rozczarowana.. a on ciągle przy mnie był.. nagle po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że szukam kogoś kogo już dawno mam obok siebie!! Jak tylko to zrozumialam to już poszło z górki. Dzisiaj jestem przeszczęśliwą mężatką! Jak brałam ślub to miałam 32 lata. Czasami szukamy czegoś tak usilnie, że nie dostrzegamy tego, iż mamy to obok. Dziewczyny! Nie szukajcie księcia z bajki!

Gość NÓW___________
SZANSĘ?!!!! JA się zastanawiam i to mocno czy mam szansę się zakochać, bo mi się prawie nikt nie podoba. A większość kobiet ma beznadziejnych albo mocno przeciętnych mężów.

Gość gość
Rozsądek nazywasz miłością brawo.Oszukuj się dalej. Spotykała same niedojdy i frajerów to wzięła co było lepszego pod ręką. Ja bym cię nie chciał. Twoja postawa to kolejny dowód że po 30-tce kobiety kalkują i wychodzą za mąż ze strachu przed samotnością. Przyznaj że 7 lat wcześniej nawet byś na swojego dziś mężą nawet nie napluła. No ale 30-cha na karku to :"co będę wybrzydzać".Smutne.

Gość gość
Wiek między 30a 40 to najgorszy wiek na żonę. I nie chodzi tu wcale o wygląd.

Gość gość
Szansę to ma, tylko wybór kandydatów niewielki ;)

Gość gość
gość dziś ale one szukają właśnie księcia, bogatego i młodego modela, nie kumam tych durnych bab za chiny, mają siano nie mózg

Gość gość
szanse ma że jej ptak na łeb nasra, faceci których ona by chciała od lat są zajęci

Gość gość
Skoro słuchasz ludzi na Cafe to wcale się nie dziwię że nie masz szans .. Nikt normalny tu nikogo nie słucha wnioski wyciągnij sama jaka jesteś. Nie dla ciebie życie z drugą osobą