Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guru etapów

Dlaczego jest tak mało odważnych kobiet???

Polecane posty

Gość guru etapów

prawie wszystkie płochne i bojaźliwe jakieś, hmmm

Gość gość
W jakim sensie?

Gość guru etapów
boją się np. pierwsze odezwać, wykazać zainteresowanie, stresują się w czasie rozmowy, itp

Gość gość
Nie boję się ale po co mam się odzywać skoro nie czuję takiej potrzeby?

Gość gość
gdy masz potrzebe też się nie odzywasz

Gość gość
18:57 nie wszystkie takie są, ale jeśli jakaś się tak zachowuje to weź pod uwagę to iż ona może mieć jakąś traumę. Jakiś mężczyzna mógł się nad nią wcześniej znęcać albo gorzej - zgwałcić ją. Bojaźliwość i płochliwość jest wynikiem traumatycznych wydarzeń, z tym nikt się nie rodzi.

Gość gość
To sporo facetów było gwałconych, ciekawe przez kogo? Tak dużo tatusiów pedofili?

Gość gość
coś ci sie pomyliło chyba zbyt odważnych jest za dużo

Gość gość
Autorze to nie.brak odwagi tylko zawyzone ego

Gość gość
czyli co? one się czują ponad innych ???

Gość gość
19.21 To, że jest lepsza od ciebie nie znaczy, że ma zawyżone ego. Lata 60-te XX wieku. Facet chwali się, że kupił nowy rower. Kolega pyta: Jaki? Ukraina. On jest bardzo ciężki, co ty kupiłeś? To nie rower jest ciężki, tylko ty za słaby do niego.

Gość gość
Po co się odzywać jak mąż w domu czeka?

Gość gość
U mnie to wygląda tak, że jestem niepewna siebie, troche brak mi poczucia wartości i boje się, że się ośmieszę. Ze ten ktoś pomyśli, 'o co ona sobie wyobraża, że mógłbym na nią spojrzeć?' czasami jak ktoś mi się podoba, to podczas rozmowy się stresuje, bo ma to dla mnie większe znaczenie, żeby dobrze wypasc i żeby nie zauważył, że mu się podobam. tak już mam. ale chyba jestem wyjątkiem

Gość gość
Raczej wie, czy mu się podobasz

Gość gość
gość dziś nie jesteś wyjątkiem, tak ma zdecydowana większość

Gość gość
gość dziś To sporo facetów było gwałconych, ciekawe przez kogo? Tak dużo tatusiów pedofili? > mają obawy że kobiety ich odrzucą, bo tak się dzieje

Gość gość
skąd wie, jak nie daję tego po sobie poznać? Intuicja? Gdybym ja miała słuchac swojej, to bym chyba już dawno zginęła :p

Gość gość
ja tez taka niesmiala i wole nie pokazywac, ze ktos mi sie podoba, bo wlasnie ze sobie pomysli tak jak ktos tu napisal 'co ona sobie wyobraża, że mógłbym na nią spojrzeć?' Jak juz zdarzylo mi sie spotkac na randce z takim facetem, ktorego uwazalam za zbyt fajnego dla siebie to troche sie wycofywalam, myslalam sobie, ze "i tak go znudze i mnie rzuci, moze chce tylko przer****c"

Gość gość
i mnie kręci że twoje stopy wąchałbym i mył w miednicy, mało jest odważnych facetów, teraz faceci mają popętane jaja do kostek, a baby ich wykorzystują ile wlezie, cóż zniewiesciali , zamiast krzyknąć , huknąć to podkulają ogon

Gość gość
Ja też. Dlatego nie patrzę w oczy, gdy się zakocham. Dobrze, że występowało u mnie to sporadycznie. Spotykając się twarzą w twarz czuje wstyd i chce tylko uciec. Takie coś chyba nie dla mnie. Wolę sobie powiedzieć, że chce być sama i będę sama, to wtedy inaczej mi się żyje, bo wiem że niczego większego nie oczekuje od mężczyzn, z którymi rozmawiam, więc co sobie pomyślą, to ich sprawa.

Gość gość
Ale ze co? ze kobiety maja zagadywac pierwsze do facetow? w szkole/na studiach to jeszcze swobodnie idzie bo jest wspolny temat ale pozniej? na ulicy zagadywac? Poza tym jaki jest sens. biologia ponoc dziala tak, ze jak facet namierzy wzrokiem interesujaca kobiete to mu sie wlacza instynkt lowcy i sam poluje. A jak kobieta zagaduje? marne szanse...ja probuje zagadac takiego jednego i co? nic.

Gość gość
społecznie wymaga się, żeby kobieta była piękna a facet odważny rozumiem, że ona ma wykazać się odwagą, a Ty w zamian jesteś piękny

Gość gośćja z 2309
rozumiem, że ona ma wykazać się odwagą, a Ty w zamian jesteś piękny yy No wlasnie ja probuje zagadac faceta i ja jestem ta odwazna a on wydaje mi sie piekny :D ale musze sobie go wyboc z glowy i zapomniec ze on zyje.

Gość gość
Ja będę dalej się tylko uśmiechała i świeciła oczami :)

Gość gość
Dlaczego jest tak malo odważnych facetów którzy boja się zagadywac do kobiet, a jedynie się na nie gapia?????

Gość gość
bo facet widzi taką przeciętniare która się zrobiła makijażem na modelke i myśli sobie co ona jeszcze ukrywa za tą maską, czy to warte wogóle zachodu, pewnie teraz myśli że jest naj naj i mnie zleje gdy ją zagadam, więc pogapie się i tyle, szkoda czasu na nią, dlatego makijaż działa tylko na NIEKORZYŚĆ kobiet bo zamiast przyciągać facetów to ich odstrasza, a raczej przyciąga tylko pustaków

Gość gość
Albo typów którzy piszą wogole. Teksty o uwielbianej naturalności i braku makijażu możecie sobie wsadzić pomiędzy owlosiony rów naprawdę któraś jeszcze się nabiera na to p********ie i pozowanie na innego niż reszta? Błagam :D

Gość gość
Jesli chcecie by was mezczyzni zagadywali musicie sie bardziej postarac i wiecej oferowac i mniej wymagac bo poki co jestescie sfrustrowane i samotne.

Gość gość
Ja poczekam, aż facet zagada. Nie potrzebuję teraz nikogo, więc wszystko mi jedno.

Gość gość
bo baby to chwasty