Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłośc od samego początku, czy dopiero po dłuższym czasie znajomości?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyła Wam się miłość dopiero po jakimś czasie? Znaliście się przez jakiś czas jako znajomy, przyjaciele, a dopiero potem zakochaliście się w sobie i zostaliście parą? Czy jeśli coś ma być poważnego, to już od samego początku znajomości?

Gość gość
Różnie to bywa. Jednak to chyba trochę trwa zanim człowiek się przekona że się zakochał.

Gość gość
Nie ma reguł.Jedni docierają się przez pewien czas, a inni już po pierwszej randce trzymają się za ręce, a po drugiej już się całują.

Gość gość
nie głupa pindo! każda miłość jest od pierwszego wejrzenia nie wiedziałaś?!

Gość gość
Obie wersje są możliwe. Miłość jest nieodgadniona.

Gość gość
U mnie było najpierw zauroczenie, a później pojawiła się miłość.

Gość gość
A mnie zawsze się wydaje że kocham a później okazuje się że jednak nie ma za co. :) dopiero jak się zakochałam w mężu to kocham do dziś i już tyle lat :)

Gość gość
Więc jeżeli widać, że 2 osoby wzajemnie się lubią, ciągnie ich do siebie, to trzeba być cierpliwym i poczekać co czas przyniesie? Niczego nie przyspieszać, nawet jeśliby się chciało? Kolegować się dalej?

Gość gość
Ile czasu potrzebuje mężczyzna, żeby się określił czego chce?

Gość gość
Juz w pierszej minucie ma wizje: ona sprzata gotuje pierze on lezy i wola: wiecej wiecej. Dawaj wiecej. Jak kobieta sie focha to mowi: och Kochana masz dola$a.

Gość gość
W moim przypadku to był najpierw żar uczuć i żądz i emocji, potem niestety rozczarowanie nim.

Gość gość
Czasami warto czekać, aby być zupełnie pewnym... W niektórych sprawach warto ryzykować, ale w postępowaniu z drugim człowiekiem,który czuje coś więcej, trzeba być niezwykle delikatnym.. Dlatego ja nie ryzykuje, być może coś tracę, nie wiem.

Gość gość
To i tak bez znaczenia i tak kobieta skonczy z pralka zmywarka i odkurzaczem a misio z telefonem i pieknymi kobietami z neciku. Ale kocham cie wieczorem udobrycha kazda relacje i koniecznie kwiaty za pelna obsluge :D

Gość gość
gość dziś W moim przypadku to był najpierw żar uczuć i żądz i emocji, potem niestety rozczarowanie nim. Zgłoś Typowa baba żyjąca iluzją i fantazją z seriali TV a potem zwyczajne realia okazują się ZWYCZAJNE

Gość gość
U mnie była miłość od pierwszego wejrzenia i trwa do dziś czyli 10lat,wcześniejsze związki konczylam po jakimś czasie bo było wszystko prócz uczucia które z czasem nie przychodziło,podsumowując,jak z początku coś nie iskrzy to i później też nie

Gość gość
Ale czy może iskrzyć między osobami już na samym początku, a mimo tego dopiero po jakimś dłuższym czasie zostają parą?

Gość gość
U mnie było tak że im bardziej na początku iskrzyło tym szybciej to mijało. Czyli, szybko pojawiała się chemia, która równie szybko się wypalała. Co oznacza, że nic więcej za tym nie stało. Przyciąganie było ale tylko na poziomie fizycznym, co może być dobre w przypadku romansu albo przygody a te mnie nie interesowały. Szybko wychodziło że niewiele nas poza tym łączy. Więc wiem ze u mnie "miłość" od pierwszego wejrzenia nie działa :D Męża z kolei znałam ponad rok jako znajomego, z którym się trochę kumplowalismy, dopiero pózniej zaczął podchody w kierunku czegoś więcej i zaczęlismy się spotykac i się zakochałam.

Gość gość
Bez pielęgnacji nie ma miłości. Miłość to przyjaźń ,zaufanie,wsparcie,rozmowa o wszystkim .Jak ktoś wypisuje tysiąc razy (kocham )w necie to nie miłość a psychoza ,brak zainteresowań,brak pracy,brak tej drugiej konkretnej osoby.Marzenia o wszystkim i o niczym.Los trzeba wziąć w swoje ręce .Życie jest drogą z przeszkodami ,nic nie jest proste.Jeśli ma się wspólne cele i dobrą relację można zbudować fajny związek.Czasem ktoś sptyka się pierwszy raz i do łóżka mówiąc kocham,Nie to tylko fajny seks i pożądanie. Miłego dnia:)

Gość gość
Tak to prawda.

Gość gość
Dziękuję bardzo za te odpowiedzi, są bardzo dla mnie cenne. :-)

Gość gość
Nic takiego mi się nie zdarzyło w związku z tym nie wierzę w takie p*****ly. Wolę je oglądać w tv.