Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chlopak moze sie zakochac

Polecane posty

Gość gość

Przez czesty kontakt fizyczny z dziewczyna? Nie mowie o seksie tylko o przytulaniu ,calowaniu i ogolem

Gość gość
W twoim ciele może i tak, ale nie w tobie. Miłość to kochanie osobowości człowieka, wtedy kocha się i ciało jakie ma, bo to jego cialo, k9lochanie ciała to fetyszyzm.

Gość gość
No jasne poprzytulasz troche poswirujesz pokomplementujesz i juz facet jak baran prowadza sie i jest Twoj tylko. Lubiazwlaszcza buziaczki w okolicach ust takie romantyczne i juz glowa odlatuje do krainy marzen. Tylko potakuj mu i nie sprzeciwiaj sie bo wtedy powie ze masz zly charakter. Rob go w balona ale z gracja i szykiem tak zeby myslal ze spotkal najcudowniejsza kobiete.

Gość gość
W Twoim slowniku musi zagoscic slowo TAK. Jest dobre na kazda okazje. Oni nie lubia slowa NIE

Gość gość
nie może , no bo jak chyba że chłopak zniewieściały jest

Gość gość
Mi jeden powiedzial ze zrobilam mu nadzieje i zakochal sie przez takie cos...komu wierzyc

Gość gość
Tak jak kobieta może się zakochac, tak samo i mężczyzna. My tez mam uczucia i kochamy. Ja na pewno bym się zakochał

Gość gość
Mamy uczucia zwlaszcza w spodniach bardzo gorace uczucia. Chlopcy nue kochaja szukaja po prostu gosposi i do obslugi na etat.

Gość gość
Ja bym pojadla na spotkanku a potem powiedziala sory ale jestem po przejsciach i nie jestem gotowe do zwiazku. Potem znowu bym pojadla i powiedziala ze potrzebuje wiecej czasu. I wiesz o co chodzi.

Gość gość
Zartuje sobie z jedzonkiem. Nie wiadomo dlaczego ludzie sie zakoc***a. Sa rozne teorie. Ale albo to jest albo nie . to cos. A przytulanie? Ech chyba nie ma to znaczenia

Gość gość
gość wczoraj Tak jak kobieta może się zakochac, tak samo i mężczyzna. My tez mam uczucia i kochamy. Ja na pewno bym się zakochał x przez samo przytulanie?:)

Gość gość
faceci potrafia kochac tylko te ładne i wygadane,szare myszki sa do gosposiowania