Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu mezowi cos odbija chce zebym sie zgodzila

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy juz pare lat po slubie nigdy wczesniej taki temat nie byl przez niego poruszany nagle teraz chce zeby on i jego kolega mnie urzywali. Po pierwsze zero doswiadczenia po drugie cos takiego mnie nie rajcuje.Tego kolegi wogole na oczy nie widzialam i jego kulasa tez nie wiem jakiego ma i jak dlugo bydzie mnie piepszyl zanim sie sposci. wobydwie dziurki to tylko z filmow znam.Wogole nie wiem jak z mezem rozmawiac zeby zapomnialo tym pomysle.POTRZEBUJE zdrowej pomocy iporady

Gość gość
Mysle ze to jest milosc wlasnie.

Gość gość
Jakieś zaburzenie seksualne z grupy parafilii...

Gość gość
Myślę, że dobrze myślisz. twojemu mężusiowi odbija, a ty masz dylemat: 1 religijny - nie ma mowy abyś się zgodziła 2 małżeński (czyli religijny) - tutaj lewacy pozwalają ci sie puścić, ale to są lewacy - tutaj już nie masz wyłączności na decyzje - lewacy zdecydowali za ciebie, no chyba, że jesteś mądra, to może odgadniesz swoje zdanie i spróbujesz zaprowadzić mądre rządy w tym małżeństwie 3 cp*iy czyli taki dyllemat, w którym odnajdziesz się piepszona drugim wałem i jak to jest fajnie być piepszoną. Nic cię już wtedy nie uratuje, nawet Jezus Chrystus. K

Gość gość
Piekna milosc ❤️

Gość gość
Do konca zycia nie zdodze sie zeby przy mezu inny mie walil a maz sie na to patrzyl co za przyjemnosc.Nie robie sie swieta bo mam faceta na boku z ktorym sie czasami spotykam ale to cos innego, jak mu o tym opowiedziala to smiechu bylo duzo. ten temat u mnie zamkniety