Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdradzic partnera?

Polecane posty

Gość gość

Witam, sprawa dosc dziwna. Moj chlopak dlugo zanim sie zeszlismy mowil ze mnie kocha, zaczelam po czasie odwzajemniac to uczucie i tym samym to mu pokazywac. Zanim mu powiedzialam ze chce z nim byc przespal sie z byla co mnie trafilo bo mowil ze kocha mnie. Mowi ze to nic nie znaczylo ale sam fakt boli i nie daje mi spokoju. On mial juz dziewczyny, a ja nie mialam przed nim chlopaka co tez mnie bolalo ze nie jestem pierwszą w niektorych sprawach a on moim tak. Nie umiem sie pogodzic ze gdy krecil ze mna i wszystko zwiastowalo zwiazek miedzy nami on poszedl do łózka z bylą, zranil mnie tak ze mysle o tym by tez sie z kims przespac. Co myslicie o tym pomysle? Czy to po prostu pomysl zrodzony ze zlamanego serca czy cos w tym jest?

Gość gość
Zostaw go.

Gość gość
Wiem, ze go kocham, ale nie umiem mu tego darowac.. Jesli zrobie to to zerwie ze mna, wiec jestem bardzo zmieszana bo tez chce z nim byc

Gość gość
Zrób a mu nic nie mów.

Gość gość
Jak masz juz konkretnego faceta(SAMCA)ktoryzerznie cie porzadni to nie czekaj tylko nich cie przeznie ile i jak moze

Gość gość
Powiedz ze chcesz przerwy i wtedy się bzyknij z innym.

Gość gość
Nie rób tego, jeśli tylko jemu na złość, czy z chęci zemsty, bo będziesz się czuła jeszcze gorzej, tak brudno, podle... sobie zrobisz krzywdę, nie jemu. Kiedyś to zrobiłam. Lepiej odejdź od niego i znajdź nowego chłopaka, bo ten chyba do związku na stałę jeszcze nie dorósł, jeśli raz zdradził, będzie zdradzał...

Gość gość
zerwij z nim, to łajdak, szukaj prawika w twoim wieku, zdrada z zemsty to głupota, nie polecam

Gość gość
Ja nie mialam problemu z zdrada partnera, gdy wyjechal na dwuletni kontrakt z fifma za granice zaraz zadzwonilam do faceta ktorego juz wczesniej poznalam i mu powiedzialam ze wkrotce bede sama bo moj partner wyjezdza z firma za granice.Ustalilam z nim ze spotykamy sie bez zobowiazen tylko w jednym celu. Wyrazil zgode i juz na tym spotkaniu zapoznalam sie z jego meskoscia Chwile go polizalam zeby lepij zesztywmial i po chwili juz mnie wali a przyjemnosc po mojej stronie.Zaskoczyl mnie tym co wspodniach mial i tym ze umial nim w cipce dlugo pracowac.Numer tel od niego otrzymalam i na tel sie z nim umawialam byl moim najwierniejszym partnerem to lozka

Gość gość
Nie jest latwo zerwac jak juz sie kogos kocha

Gość gość
Chcesz się zemścić? Nie warto.

Gość gość
Słuchaj, swędzi cię c**a i będzie cię już swedziala do końca życia. Czy z tym facetem czy z następnym będziesz się i tak puszczać. Taki charakter, życia nie oszukasz.

Gość gość
Zgadza się, nie zdradzisz teraz to później z psem to zrobisz, chcicy nie pokonasz :-)