Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euryk8y

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość euryk8y

Spotykam się z dziewczyną już 3 randka. Niesteyt dzieli nas jakieś 150km. Dlatego nie mozemy widywac się codziennie ja pracuje ona tez wypada 1 -2 razy na miesiac, Miło spędzamy czas chcoiaż jeszcze nie trzymalem ja za reke ani nie calowalismy sie za to rozmawiamy o sprawach filozoficznych o kosmosie o zyciu psychologii jak z przyjacielem. Bylismy ostatnio na gwiazdahc i siue przytulalismy wtedy poczulem ze to jest to.\ Jednak gdy juz wracam do siebie to sam musze wykazywac inicjatywe typu dzownic do niej wtedy sobie pogadamy ,ale tak to nic sie nie odzywa mowi ze nie lubi pisac i nawet jak czasami nie mam czasu zadzownic****isze do niejto mi nigdy nie odpisuje tyak jakby mnie zlewala ale gdy zaproponuje rozmowe wtedy sie zgadza rozmaiwac. I takie dziwne to wszystko nie wiem cy traktuje mnie jak cjhliopaka czy jak przyjaciela.

Gość gość
byłeś na gwiazdach z nią to kurde odpłynołes skoro ją poczułeś ;-) a jak to była gwiazda ? bo ja słabo się orientuję w kosmosie chociaż ostatnio kosmita w poetycki sposób opisywał swoją obecnośc na ziemi coś tam majstrował ale miał niewypał i rym mu się za wcześnie skończył :-) więc ja uważam ze jesteś z nią na stopie i stosunkowo ciepło o niej myślisz w kategorii filzoficznej czy minotaur to dobre imię dla synka czy córeczki - minetka to i to ładne i takie fantazyjno - filozoficzne :-)

Gość euryk8y
pytam się was o to czemu nie chce ze mną pisac skoro spędzamy miło czas. Ja nawet gdybym nie lubił pisać to bym pisał do dziewczyny na której mi zależy a ja tylko do niej dzwownić muszę. Raz jej mowie zadzown raz ty do mnie zadzwonila bardzo milo sie poczulem nastepnego dnia napoislem do niej ze dziekuje za telefon itp to nic nie odpisala w ogole nie odpisuje a na FB siedzi i czas od czasu zarzuca jakies filmiki . To moglby do mnie napisac skoro do niej napisalem.

Gość gość
nudzisz ja. nie zależy jej ale boi się ci odmówić aby Cię nie urazić. nie zabiega i nie jest zainteresowana

Gość gość
euryk8y dziś ona jest pustakiem, szukaj inna i bliżej

Gość euryk8y
o kurde a może faktycznie ją nudzę , bo tylko chiodzimy gadamy ani mi reki nie podała ani nie całowalismy się już 3 randka,ale z drugiej strony skoro jej się nie podbam to czemu zgadza się na nastepne spotkania , może to też ,że boi się odmówić?:( Byłem z nia na filmie takim na otwartym powietrzu mielismy kocyk to nic siedzielsmy obiokk nawet nie przytulila sie dopiero poszlismy ogladac giwazdy noca na kocyku to dopiero wtedy ja objkalem i tak bylismy przytuleni do siebie az dopoki nie powiedzial,ze juz spoac je sie chce iw racac taksowka gdy warcalismy to tez sie przytulala . No i tyle calus w policzek i papa . A potem znow milczala pisalem zero reakcji to zadzownilem wtedy noormalnie rozmawiala. Nio masakra nic z tego nie rozumiem . Pytralem sie nawet czemu nie pisze mowi ze nie lubi pisac lol nie zawsze mam mozliwosc dzownienia a gdyby pisala to mozna byloby codziennie rozmawiac a tak nie mam regualnego kontaktu,

Gość euryk8y
to co sadzicie?