Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy dzień w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mój pierwszy dzień w Londynie i nie mogę spać ze stresu. Przyjechałam tu na studia. Mam 25 lat, a wcale nie jest mi łatwo. Jeszcze nie mam pokoju i nocuję u koleżanki. Dzisiaj zaczynają się jakieś zajęcia wprowadzające i nie będę miała dużo czasu na spotkania z agentem nieruchomości, a u koleżanki też nie mogę być bardzo długo...

Gość gość
No właśnie trochę grozi, bo jeszcze tylko trzy dni tu mogę być. Na więcej nie zgodził się właściciel. Tzn mam kasę na wynajem na pierwszy miesiąc, ale nie chcę brać na odwal się za tyle pieniędzy...

Gość gość
Zamierzam płacić 650£ miesięcznie. Nie będę brała w ciemno za taką kasę, sorry. Martwię się, bo jest pełno zająć i ciężko znaleźć czas na chodzenie po mieszkaniach, a jeszcze mam inne obowiązki związane z przyszłą pracą.

Gość gość
Zgaadzam sie z komentatorem w 100 % trzeba bylo myslec wczensiej a nie teraz plakac na forum, bierz sie za szukanie mieszkania a nie proszenie o wspolczucie na forum, dorosnij

Gość gość
zdążysz wszystko załatwić nie musisz brac od razu za 650 F - jak będzie cos tanszego to mozesz wziąśc coś tańszego, może koleżanka ci pomoże nie musisz btrać od razu agenta nieruchomości, albo właściciel mieszkania co na 3 dni się zgodził coś ci znajdzie, najważniejsze pytaj wokoło czy nie wie ktoś o wynajęciu mieszkania ....

Gość gość
Studia w UK są na poziomie dla debili, także możesz spokojnie poświęcić jedne zajęcia w razie czego :D