Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusia535

Problem z chlopkiem

Polecane posty

Gość Jusia535

Hej,jestem z moim * ponad 6 lat w związku, na początku wszystko było super,ale z czasem...na jakieś spacery,wyjscia gdzies,koncerty itd tzw randki wychodzą wylacznie z mojej inicjatywy...i chociaż żeby było miło na nich,a widać ze już go to nie cieszy jak kiedyś,gdy go pytam czy ma jakieś marzenia związane z nasza przyszłością...to urywa temat,gdy chce wrócić złości się ze wracam ze już o to pytałam, nie mówiąc o tym ze potrzebuje czułości,miłego słowa jak to kobieta...ja nie wiem ode mnie to naturalnie wypływa ze go chce pochwalić...powiedzieć ze kocham itd,a jak rządem tego od niego to powie ze przecież już to mówił i"nie zwróciłam na to uwagi widocznie skoro się dopytuje",zawsze ma coś do zrobienia i nigdy nie wiem kiedy dokładnie się spotkamy,ja rozumiem praca praca ale praca powinna być do którejś godziny a rodzice wymagają od niego całodobowej dostępności,po mojej pracy w niedziele...czas wolny No miałam nadzieje ze przyjedzie,ale niestety się zawiodłam no i oczywiście na mnie jest bo ja robie problem...ciagne go żeby się rozwijał,kończył studia i pomyślał o swoim zawodzie a nie tylko ciężko zasuwał z jego tata, nasze rozmowy SMS dziennie nie przekraczają 15/18 smsow ...naprawdę chciała bym żeby było jak dawniej.

Gość gość
On nie planuje z tobą przyszłości więc skończ się wysilać i nie trać czasu!

Gość Jusia535
Nie wiem czy zrobić przerwę czy czekać...czy całkowicie... nie jestem gotowa na taki krok,6lat to dużo,cała rodzina jego jak i moja się zna i traktują nas jak członków...tyle ze chyba "teściowa" za mną mam wrażenie ze nie przepada. Dla niej oczywisty jest model rodziny gdzie to kobieta robi za kurę domowa a nie rozwija się, dla mnie ważny jest samorozwój i dla moich rodziców tez, ale ze sprzątaniem czy gotowaniem nie mam problemu, przecież da się to połączyć :) On mam wrażenie tez nie chciał by rozstania...tylko ze właśnie tak mnie traktuje jak opisałam

Gość Kukiq
Hej , No 6 lat związku to już naprawdę sporo, wydaje mi się ze wypalił się w związku, nie zaprasza na randki wspólne spacery itd. Uważam, ze rodzina jest ważna ale jeśli jesteście już ze sobą sporo czasu i nic nie rusza się do przodu nie planuje z tobą przyszłości to zapytaj po prostu " dlaczego właściwie ze mną jesteś ” i nie odpuszczaj dopóki nie odpowie. Jeśli jest bardzo uparty zaznacz mu, ze musisz sobie wszystko dokładnie przemyśleć i nie odzywaj się przez pare dni, nie odpisuj i nie odbieraj, zobaczysz, ze pewnie zrozumie. Wszystkiego dobrego

Gość gość
Jest z nią bo musi przeciez gdzieś opróżniać jajka zanim spotka "tę jedyną"!!!