Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 24 lata to za późno na zmiany

Polecane posty

Gość gość

Nic w życiu nie osiągnąłem studia które zacząłem nie były łatwe a okazują się bezwartościowe, na dalsza nauke nie chce tracić czasu, nie mam sylwetki i doświadczeń z kobietami poza macankiem na imprezach i paroma randkami. To jest dramat. Za to masa wieczorów spedzonych z kolegami przy piwie i wódzie. To boli stracony czas brak pasji, brak kasy. Jak to widzice? Czas zaczyna szybko lecieć dzisiaj mam jeszcze 24 lata ale za 2 lata już 26 a potem już bardzo blisko 30 stki. Bolą błędne decyzje

Gość gość
24 lata to mlody wiek, biorac pod uwag, ze czlowiek zyje czesto 80 lat lub wiecej, a niektorzy dozywaja 100 Szczegolnie, ze swoje zycie tak naprawde czasem mozna zmienic w przeciagu 2, 3 lat

Gość gość
na zmianę nigdy nie jest za późno, jesteś jeszcze dzieciak, zacznij od dzisiaj metodą małych kroków.

Gość gość
Tylko niektorzy niestety to co maja osiagnac osiagaja przezd 30-stka, a pozniej trwaja do emerytury i nie rozwijaja sie juz bo im sie juz nie chce. A Ty zaloz sobie, ze po prostu bedziesz staral sie rozwijac caly czas i ulepszac sie, wtedy za kilka lat mozesz przegonic swoich rowiesnikow, ktorzy juz "osiada na laurach " :)

Gość gość
właśnie też tak myślę, że już ten okres beztroski i siedzenia w soboty z kolegami przy piwie mam za sobą, teraz czas na ciężką pracę tylko problem jest taki że za późno skapłem się że studia w tym kraju nic nie dają, ale też mam warunki fizyczne żeby działać z kobietami, a troche marnuje ten czas, muszę zrobić jakąś formę bo naprawdę żal mi tego czasu