Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny w moim życiu mnie ciągną w dół

Polecane posty

Gość gość

Mam poważny problem. Kiedys miałem kontakt z dziewczyną, nieważne ona nie mnie opuściła, teraz napisałem do niej bo myślałem że coś do niej dotrze, ma chłopaka. Nie dotarło. Chce to skończyć. I skończyłem . Dzień po napisała mi "spotkajmy sie" zgodziłem się, ale nie miałem wtedy czasu, próbowaliśmy ustalić godzinę, ale nie wyszło. teraz mówi ze ma w tygodniu wolny jeden dzień, ale ja nie chcę się spotkać. Bo po co? Zdołowała mnie jak mnie opuściła 3 lata temu, a teraz co? nagle spotykanie jej w głowie. Mówiłem jej drugi raz kończę to , a ona "możesz sobie kończyć" i że "męczący jestem" . Nie rozumiem jej i mam jej dość.

Gość gość
mam jej dość, przez nią musiałem zapisać się do psychologa. Jak byłem załamany to gdzie ona była?! .... mogła zapytać, przynajmniej zastanowić się czemu nie pisze, napisać czy wszystko ok. Nie ona wolała rzucić mnie dla innego ,dowiedziałem się o tym po pół roku ze ma nowego. Znowu pewnie za kilka dni napisze... MAM DOŚĆ!!!!

Gość gość
no i teraz jestem załamany

Gość gość
Przestań się przejmować kim tak bezdennie głupim , ja jako dziewczyna mogę ci powiedzieć że z mojej perspektywy jest to osoba głupia i egoistyczna, zniszczyła by ci życie bo ciągle by tylko myślała o swoich gierkach, żeby wszyscy o nią walczyli , olej ja bo nie jest tego warta , znajdź normalną dziewczynę

Gość gość
no powiedziałem jej ze mam dość,i ona że mnie też.

Gość gość
zapisalem się na psychoterapię bo już nie mogę wytrzymać

Gość gość
To zerwij definitywnie kontakt i nie oglądaj nigdzie jej życia , wszędzie zablokuj , a sam poszukaj dobrej wrażliwej osoby do związku która nie jest egoistka

Gość gość
Żeby żyć z innym człowiekiem to najpierw trzeba siebie samego zbudować na solidnych fundamentach a ty co jak piszesz sam jesteś słaby psychicznie. Szanuj sie to i inni będą. Olej ja w p**du.

Gość gość
15:36 kolejny co się naczytal poradników dla nieudaczników , autorze po raz kolejny ci mówię , szanuj ludzi bądź wrażliwy dobry jak teraz , ale zostaw za sobą rozdział z tą kobietą bo ona szuka poklasku u wszystkich , nie daj jej go po prostu idź w drugą stronę i szukaj kogoś pasującego do ciebie

Gość gość
Kolejny który myśli że życie i świat zaczyna się i kończy na związku a gdy coś idzie nie tak wpada w czarna rozpacz i chce umierać... Kto mądry ten wie że dwa razy w te sama wodę się nie wchodzi. Cóż. Widocznie każdy musi uczyć się na własnych błędach.

Gość gość
Najpierw trzeba wejść do tej rzeki a nie stać na brzegu i patrzeć jak płynie. Poza tym nie ma możliwości wejść do tej samej rzeki, bo nigdy nie jest ta sama, ponieważ nie stoi w miejscu a nieustannie płynie, czyli woda cały czas jej inna a z nią rzeka. Gdy jeden element całości się zmienia, zmienia się całość, nie jest tym samym, co przed zmianą.

Gość gość
15.45 niech poseksi się bez zahamowań z narzeczoną, to nastrój mu się poprawi:/

Gość gość
Ja pisałam o wodzie a nie rzece bo znaczenie tego powiedzenia znam doskonale. Naiwnościa jest wiara w to że ludzie się zmieniają a związki które kiedyś z jakiegoś powodu się rozpadły po czasie magicznie się skleja. Magiczne jedynie jest myślenie w takim przypadku.

Gość gość
I się uczę. Zablokowałem ja. I nie chcę jej już znać. Nie chcę słuchać jej bredni, jak to ona dodkonała super wyboru i chwali sie swoim chłopakiem. Niech sobie robi co chce ale niech mnie nie miesza do tego. Koniec z tym przez tyle lat mi zniszczyła psychikę i w d***e mnie miała to teraz niech spieprza.

Gość gość
i dobrze zrobiłeś