Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość chciwość to zguba

jak spragniony idący pustynią który nagle widzi wode, co za materialistki

Gość gość
Jak wy na d**e to my na kasę

Gość gość
Ja nie jestem

Gość gość
Facet, który nie płaci na pierwszej randce i ma problem, by gdzieś zabrać swoją kobietę, wyzywa ją od ''materialistek''. Śmiech na sali, beka fch*j i żal.pl, frajerze.

Gość gość
Nie chodzi o postawienie browara na randce, kobiety mają wymogi co powinien posiadać i ile zarabiać mężczyzna

Gość gość
Takie jest życie odłóż kasę na 20 lat do przodu dopiero bierz się za laski, nikt z gołodupcem się wiązać nie będzie...

Gość gość
Ta. A gdzie te wszystkie milionery? Naprawdę myślicie że z większości z was jest co zdzierac?

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o postawienie browara na randce, kobiety mają wymogi co powinien posiadać i ile zarabiać mężczyzna x No i prawidłowo. Przynajmniej podtrzymują zdrowe wzorce, od których męskie trutnie dzisiejszych czasów wolałyby odejść dla własnej wygody i z lenistwa.

Gość gość
Ja akurat dobrze zarabiam, mam dom, kilka samochodów... Tępe dzidy lecące na kasę same wpadają w swoją pułapkę bo przewyzszam ich oczekiwania, kleją się do mnie i są milutkie a przede wszystkim bardzo otwarte w łóżku czasem widzę że robią coś wbrew sobie by mi dogodzić i mnie złapać. Niestety dla nich są tylko zbiornikami na nasienie i po paru razach wypad :) Najśmieszniejsze jest to że oczekują by biedni stawiali im w knajpach a jak widzą że mam kasę to na siłę chcą pokazać że ona na jadę nie leci i ciężko im drinka postawić.

Gość gość
zwyczaj placenia za kobiete wzial sie z czasow gdy kobiety nie zarbialy, teraz jest passe

Gość gość
Zapamiętajcie, jeśli panienka jest materialistką to możecie być pewni że dała szpary niejednemu kasiastemu który ją olał.

Gość gość
Materializm biedaku jest wtedy gdy kobieta chce torebki chanel drogich wakacji , albo auta od faceta , to że zapłacisz kobiecie za kawę to nie materializm a dobre wychowanie biedaku

Gość gość
17:32 a później się obudziles jako kafeteryjny nierob na garnuszku mamusi , który ssie od niej kasę ale każda kobietę nazywa materialistka

Gość gość
A na co mają być pazerne ? Na twoje zakola ? Marne 180 wzrostu ? Nudna gadke? Mikro palke?

Gość gość
albo na rozwiązłość,łajdaczenie się? kazda chce zabezpieczenia a chocby idla dziecka

Gość gość
Ja akurat dobrze zarabiam, mam dom, kilka samochodów... Tępe dzidy lecące na kasę same wpadają w swoją pułapkę bo przewyzszam ich oczekiwania, kleją się do mnie i są milutkie a przede wszystkim bardzo otwarte w łóżku czasem widzę że robią coś wbrew sobie by mi dogodzić i mnie złapać. Niestety dla nich są tylko zbiornikami na nasienie i po paru razach wypad :) Najśmieszniejsze jest to że oczekują by biedni stawiali im w knajpach a jak widzą że mam kasę to na siłę chcą pokazać że ona na jadę nie leci i ciężko im drinka postawić.

Gość gość
gość dziś Zapamiętajcie, jeśli panienka jest materialistką to możecie być pewni że dała szpary niejednemu kasiastemu który ją olał. > i tu wyszła ostateczna prawda

Gość gość
Jestem kobieta i mam swoją kase wiec na hajs faceta lecieć nie muszę ale tez dziwie sie niektórym roszczeniowym paniom. Czy naprawde jesteście az tak biedne ze facet MUSI/POWINIEN płacić za was rachunek w restauracji?

Gość gość
19:04 pogadamy jak zachorujesz, kromki chleba nawet nie dostaniesz , choć wątpię że jesteś kobieta , pewnie kolejny prawik się podszywa

Gość podstępne czyny
ja mam troche kasy i dobry zawód ale jak ide na randke i panny pytają co robie to mówie że jestem kierowcą autobusu, a od kolegi pożyczam starego trabanta i jego dodatkowy nieciekawy apartament, jeśli taka potrzeba. Ja widze że laska mine ma potem kiepską i mnie olewa to się ciesze że następną pustaczke spławiłem. Bo laski które lecą na kase lub wygląd to pustaki, które będą tylko na dobre a nie na złe, a na co mi taki śmieć.

Gość gość
19:07 albo wyczuly że robisz z siebie debila i olaly to , wybacz ale to one uwolnily się od skonczonego kretyna jeśli robisz sobie jaja z rozmowczyni

Gość gość
To jak ty jesteś taki bezinteresowny i szlachetny jak próbujesz udawać to weź sobie 100 kilowa spocona 50 letnia helene, skoro jesteś taki bezinteresowny hipokryto, kobieta chce się czuć bezpiecznie przy facecie to źle , ale jak facet szuka jak najladnieszej to już oczywiście wszystko ok , jemu wybrednosc i ocenianie po wyglądzie ujdzie , kobiecie patrzenie na kase nie

Gość gość
Ale ja robię tak samo, nie muszę pożyczać trabanta bo mam kilka starych sutek, panienki są zdegustowane jak mają wsiąść do skody. Jeśli mi się podoba z wyglądu to tak kombinuje by podjechać i zmienić samochód. Nagle jakie ożywienie!!! Wow ale faja fura! Panienka zainteresowanie level hard, nalega na kolejne spotkanie albo nagle nie musi nigdzie wracać - ma wolny wieczór. Kończy się to tak jak pisałem, łóżko a potem wypad blacharo. Niesłychane że 90% kobiet nagle lubi anal i głębokie gardło :), pazerność wygrywa.

Gość gość
19:33 bajkopisarz na utrzymaniu mamusi znowu skrobie swoje wypociny na kaffe

Gość gość
Tak patrzymy na wygląd, odrzucam paskudy ale ze sredniaczkami chętnie się spotykam, z ładnymi też. Nie mam nic przeciwko jeśli kobieta oleje bezrobotnego na garnuszku mamusi, ale dla nich facet się zaczyna od 8000 na rękę, średniacy je nie interesują. A dlatego że ze średniakiem muszą razem pracować na rodzinę by było im dobrze a im się marzy leżenie do końca życia.

Gość gość
17:32 duża wyobraźnia

Gość gość
19:34 wkurzasz się że kilkunastu normalnych kolesi potraktowało cię jak dzifke? A miałaś taka nadzieję że złapiesz frajera sponsora. :)

Gość gość
Możecie nie wierzyć ale mam na dysku kolekcje fotek blacharstwo z którymi spałem, od stycznia 21 sztuk, ale tylko dlatego że nie bzykanie niżej niż 8/10.

Gość gość
Moj facet jak mnie poznal to przyprowadzil mnie do domu swojego ojca.. noo rudera kompletna, dach dziurawy w kazdym pomieszczeniu kapała woda jak byly ulewy. Ojciec nie dba bo wyjezdza pracowac za granica dom stoi pusty a moj facet powiedzial ze tak mieszkaja we dwojke. spoko wgl mi to nie przeszkadzalo nawet tak pomieszkalismy troche. pozniej sie przyznal ze ma swoje mieszkanie jak jiz sam nie mogl wytrzymac hahahaah

Gość gość
gość dziś albo na rozwiązłość,łajdaczenie się? kazda chce zabezpieczenia a chocby idla dziecka > w stanach laski pracują i nie lecą na kase faceta, są bardziej partnerskie, a bidulki polczyny, no cóż, pijawki i pasożyty