Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zakończyć toksyczny związek?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra od 6 lat tkwi w toksycznym związku, z patologicznym kłamcą, hazardzistą, i d****arzem, jak pomóc jej z tego wyjść? Rozstawiali się już kilka razy ale zawsze do niego wraca, mimo że on traktuje ją okropnie, kłamie, ma 7 kredytów łącznie na 500tys, Kiedy jego długi były dużo mniejsze pomagala mu planować wydatki, większość kredytów wziął za jej plecami.Teraz doszly do tego zdrady, a ona nadal przy nim tkwi, ona zawsze chciała założyć rodzine,mieć dzieci, on nigdy nie chciał brać ślubu ani mieć dzieci,bo ma syna z poprzedniego związku którego wychowują jego rodzice.rozmawiałam z psychologiem i powiedział żeby jej nie pomagać, odsunąć się i czekać Kiedy ona sięgnie dna, wtedy odejdzie od niego.Myslicie że takiego rodzaji uzależnienie da się wyleczyć??? Proponowalam wizyte u psychologa, uparla się że nie chce.

Gość gość
znam ten problem bo mialam psychola meza.jak kobieta jest zakochana to nic nie pomoze,ten psycholog ma racje.odsun sie od niej i czekaj az do decyzji dojrzeje,wtedy badz przy niej.ale to Prawda dopoki on jej calkiem nie upodli to ona nie odejdzie

Gość gość
Wczoraj z nią rozmawiałam i mówiła że daje mu ostatnią szanse (tych ostatnich szans były setki) ,nic do niej nie trafia, ani to że da sobie rade bez niego, pracuje, dobrze zarabia, a spłaca jego dlugi, płaci rachunki w jego mieszkaniu a w zamian on co chwila umawia sie z innymi konietami, i bierze kolejne kredyty.Mam już dość sluchania jej lamentow, jak jej źle, a po tygodniu znowu to samo.