Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze jak facet kocha kobietę to jej nie zdradzi?

Polecane posty

Gość gość
16.23 Pięknie napisane!!

Gość gość
"Kiedys slyszalam ze do zdrady trzeba dojrzec wiec roznie to bywa. Poza tym co innego nam sie wydaje w wiwku lat 20 a co innego w wieku lat 40 a jeszcze co innego w wieku lat 80. Najczesciej o wiernosci mowia ludzie ktorzy nikogo nie maja lub nastolatki ktorych zwiazki trwaja po 6 miesięcy. Taaaaa przez 6 miesięcy ja tez mogę być wierna." X Do zdrady dojrzeć- pierwsze słyszę. Ja akurat mam takie same zdanie na temat zdrady w wieku 40+ , co miałam w wieku 20 lat: nie wyobrażam sobie, aby ktoś kto naprawdę kocha mógł zdradzić. A w związku jestem 25 lat i nigdy nie zdradziłam. Możesz być wierna tylko przez 6 miesięcy?- nie za wiele.

Gość gość
Naprawdę? Twój mąż odpowiada Ci w 100%, nie ma rzeczy które Cię w nim drażnią. Nie masz czasami takich myśli, że przecież kilka godzin z innym to jeszcze nie koniec świata, nic się przecież nie stanie.

Gość gość
Sex w życiu jest ważny. Ale sex z ukochaną osobą. kto kocha nie zdradza, każdy ma prawo do własnej opinii, ale uważam że jeżeli ktoś zdradzi nie jest wart tej drugiej osoby (płeć obojętna ) Zdrada jest zapisana w charakterze człowieka, jeżeli ktoś raz zdradził kogoś tam... to zdradzi też po raz anty też kogoś innego zdrada jest najgorsza ze wszystkich wad (czytajj przywar)...... bo okrada najbliższą osobę z pięknych złudzeń. jeżeli ktoś potrafi żyć i przejść do porządku dziennego po zdradzie jego sprawa... dla mnie zdrada kończy związek.

Gość gość
"Naprawdę? Twój mąż odpowiada Ci w 100%, nie ma rzeczy które Cię w nim drażnią. Nie masz czasami takich myśli, że przecież kilka godzin z innym to jeszcze nie koniec świata, nic się przecież nie stanie." X Ani ja nie jestem idealna, ani mój mąż, ale i tak go kocham. Dla mnie jak seks, to tylko z osobą którą kocham.