Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345678

Przyjaźń damsko męska

Polecane posty

Gość gość12345678

Hej wszystkim. Potrzebuje pomocy :( Mam przyjaciela znamy się bardzo długo - 19 lat od ok 2 lat zaczęliśmy przyjaźń po rozstaniu z byłymi. Codziennie bardzo dużo rozmawiamy widujemy się zadko chociaż mieszkamy obok siebie. Kiedyś mi dał podteksty z pół roku temu ze mu się podobam ale zostawiliśmy to tak jak było i szukaliśmy sobie kogoś dalej. Wszystko ładnie pięknie zwierzamy się sobie ze wszystkiego mamy do siebie zaufanie lecz nie dawno wyjechaliśmy razem wszystko się zmieniło ... doszło między nami do stosunku :( przez ten cały czas spędzony razem zauważyłam jaki był dla mnie czuły i opiekuńczy całkiem inny chłopak lecz wróciliśmy i wszystko wróciło do normy nie piszemy o tym co się wydarzyło piszemy normalnie dalej się przyjaźniąc.... tu zaczyna się problem ja się chyba zakochałam

Gość gość
Miałaś go pod nosem i szukałaś sobie innego? A teraz niby go kochasz bo cię raz zroochał? Pojęcia nie masz o miłości! :-) ...bez obrazy jakaś upośledzona jesteś?

Gość gość
kobiety zawsze chcą zamienić przyjaźń w związek, pewnie go skusiłaś, eh te baby

Gość gość
Autorko tylko potwierdzasz że kobieta nie kocha sercem a doopą, dlatego po stosunku zawsze mówicie że kochacie... nawet gdy faceta nie lubicie :-P ...od razu byście się rozwodziły i leciały do roochacza bo on was ,,kocha" a wy jego

Gość gość
z kobietą trudno o przyjaźń, bo z czasem chcą więcej, taka ich psychika

Gość gość
dała doopy więc naturalnie myśli teraz że to miłość bo tak tłumaczy danie doopy, bo niby kobiety tylko dają jeśli kochają inaczej to niby szmacenie się w ich mniemaniu, przynajmniej jest, o cudo, logiczna