Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niesmiala dziewczyna jest mna zauroczona

Polecane posty

Gość gość

jak z nia rozmawiac by namowic ja na wyjscie na piwo wieczorem?

Gość gość
Zaproś i tyle.

Gość gość
ale ona mnie panicznie unika, raz zagadalem do niej to zrobila taki ruch jakby chciala odejsc ale jednak zostala i tylko caly czas sie usmiechala, nic nie mowila, widac bylo ze jest zdenerwowana

Gość gość
Jesteś pewny, że jest Tobą zauroczona ? Ja też bywam nieśmiała, ale unikam tylko tych, z którymi nie chce mi się gadać...

Gość gość
widze ze jest mna zauroczona, wpatruje sie we mnie, nie moze sklecic jednego zdania gdy chce z nia pogadac

Gość gość
a w ogóle próbowałeś jej cokolwiek powiedzieć? Czy nawet z nią nigdy nie rozmawiałeś?

Gość gość
chyba napisalem wyzej ze z nia rozmawialem!!!

Gość gość
Po pierwsze to spuść z tonu trochę i nie fukaj na nikogo tutaj. Zaproś laskę na sok , wodę czy kawę a nie na piwsko.

Gość gość
ja p*****le sami tepi ludzie na tym forum, jak mam ja zaprosic na kawe czy sok jak ona wogole sie do mnie nie odzywa? Jest taka zawstydzona ze caly czas sie denerwuje w mojej obecnosci

Gość gość
Autorze, nie nadajesz się do podrywania nieśmiałych dziewczyn.

Gość gość
To chyba ty jesteś nieśmiały tępaku skoro pytasz na kafe jak masz rzekomo nieśmiałą dziewczynę zaprosić na randkę. Podchodzisz i pytasz ale nie w 1 zdaniu tylko zagadasz coś tam np. "fajnie było na imprezie integracyjnej" ona odp "no, fakt", a Ty "może wybralibyśmy się (...) oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko".

Gość gość
Napisz jej liścik: "Proponuję niezobowiązujący wypad na sok, w piątek o 17:00 w (...) ;)"

Gość gość
Porwij ją, wrzuć do samochodu, zawiąż oczy, odjedź z piskiem opon i zawieź na miejsce docelowe gdzie będzie czekał na was stolik a na nim piękny bukiet i wystawna kolacja, na kolacji udawaj, że nic się nie stało, ma być miło i swobodnie. Po kolacji poderwij się szybko z krzesła chwyć ją za rękę i wybiegnij przed lokal. Tam przyciśnij ją do ściany, pocałuj niczym zwierz, wsadź w taksówkę (ona sam nią odjedzie do domu - musisz to ugadać z taksówkarzem, gdzie ma jechać), a na odchodne dodaj "wiedziałem, że jesteś tego warta". Kisiel w majtach i dożywotnia miłość murowana.

Gość gość
co nic nie odp. autorze? Masz 12 lat, bo już 22 i komputer rodzice zabrali? nie wiem czego oczekujesz od ludzi z forum, skoro wszyscy starają się pomóc a ty ich wyzywasz...

Gość gość
Też mu zapronowałeś sposob podrywu = porwanie. Zacznij z nią rozmawiać delikatnie, spokojnie , bez nacisku, na luza. Może być nieśmiała ale przecież się komunikuje z innymi ludźmi. Jak ucieka to nie dlatego że cię nie lubi wprost przeciwnie . Jest speszona , zawstydzona, onieśmielona. Tak reagują osoby nieśmiałe gdy im się ktoś podoba.

Gość gość
bo szare myszki to utajone perwersy.

Gość gość
No ale zagadałem do niej to ona mało co nie uciekła w popłochu:( tylko uśmiechała się ze spuszczona głowa. Tylko raz spojrzała mi w oczy, poza tym przez cały czas ściskała dłonie jakby była zdenerwowana

Gość gość
a czesto sie widzicie?

Gość gość
Kilka razy w miesiacu

Gość gość
Może sräć jej się chciało i wtedy ty się pojawiłeś

Gość gość
Autorze tak bardzo jej się podobasz, że zachowuje się jak dzikuska. Sama niestety mam ten problem, ona pewnie ma niską samoocenę (to jest możliwe nawet jeśli ona jest ładna) a jeśli jej niska samoocena jest spowodowana odrzuceniem lub jakimś traumatycznym wydarzeniem to tym gorzej dla niej. To może prowadzić do całkowitej blokady przy obiekcie zainteresowania ze strachu przed kolejnym odrzuceniem a nawet do ataków paniki.

Gość gość
20-50 po co ci taka dziewczyna, nie lepiej znaleźć sobie jakąś śmiałą i wyzwoloną która na pierwszej randce rozłoży przed tobą nogi?

Gość gość
Moze gazy miała i powstrzymywała pruki w tyłku? Ja tak reaguje gdy mi sie zbiera. Ściskam poslady, zaciskam nerwowo ręce, uśmiecham sie nerwowo no bo jak powiedziec rozmówcy - ee sorry ale musze se syknąc na boku, skończ gadać. A najgorzej to jak chce sie kupę. Ostatnio jak za każdym razem taki jeden koles do mnie dzwoni to mi sie ciagle zachciewa srac. On gada rozwlekłe i długo a mi spieszno do klopa. Pojęcia nie macie do jakich sztuczek trzeba sie uciekać zeby nie zdradzić ze kupsko napiera w majtach!

Gość gość
Odpuść ją sobie jak to jakaś ameba.

Gość gość
Spora chemia, dziewczyna pewnie tak ciebie pragnie ze az ma ochote sie na ciebie rzucic ale wie ze na tym etapie znajomosci jej nie wypada. Wiec trzyma to tak w sobie, to cale pozadanie ktoremu nie moze dac upustu zaczyna wywolywac w niej znerwicowane. A wystarczyloby aby poddala sie temu czego pragnie, dosiadla bolca i po orgazmie wiele problemow psychicznych mialaby z glowy.

Gość gość
Ja tak się zachowuje, bo jestem aspołeczna a nikt mi się nie podoba. Niektórzy mężczyźni lubią sobie wmawiać różne dziwne rzeczy. Nie raz tego doświadczyłam, bo jak Autor myśleli, ze mi się podobają a jak po prostu taka jestem ;)

Gość gość
Autorze a tobie na niej zależy czy tylko chcesz się nią zabawić bo widzisz że ona za tobą szaleje i to ci pochlebia?

Gość gość
Jak jej zależy to powinna przełamać tą swoją nieśmiałość.