Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie sekret przed mężem,ja mam

Polecane posty

Gość gość

Jako młoda dziewczyna, byłam na imprezie na której zostałam zgwałcona,to mój sekret dlaczego nie byłam dziewicą,nigdy nie powiem o tym mężowi.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
moja tajemnica to 8 lat pracy w najstarszym zawodzie świata :) nic się nie pokapowal ;) A ja mam licznik milionowy :)

Gość gość
Jakie to ma znaczenie ile mam lat,jestem dojrzałą kobietą

Gość gość
to ma znaczenie bo sie liczy wiek emerytalny

Gość gość
To że nie powiesz mężowi szkodzi tobie bo męczysz sie z tym sama ale to twój wybór

Gość gość
Ja mam sekret przed mezem i to duzy bo mam kocham dluzej jak meza bo jeszcze panna bylam jak z tym chlopakiem sie spotykalam tylko na sex na moim weslu tez byl a maz przesto ze ochlal sie jak wiepsz i dwa dni trzezwial to noc poslubna przezylam z tym moim facetem,Bral mnie swietnie staral sie zebym tej nocy nigdy nie zapomiala Teraz juz jestem 7-y rok mezatka i do dzisiaj maz nie wie ze w trojke zyjemy.Maz czesciej jest w jakim innym panstwie tylkoniewPolsce i nie przy zonie.Kochanek nadrabia za meza i za siebie A pieniedzy mi nie brakuje bo maz dal mi pelnomocnictwo do jego konta.Ta opisana sprawe zabieram do zycia wiecznego

Gość gość
Ta jasne. Beletrystyka.

Gość gość
Pewnie że mam, ale to moja słodka tajemnica i kiedyś zakopią ją razem ze mną w grobie 🖐️

Gość gość
Mam sekret przed mezczyzna ze spotykam sie czasem z kolezanka na sex a kiedys mialam sponsorow

Gość gość
Ej, a jak byłaś zgwałcona, to cieszy cię sex małżeński, czy masz traume i niechęć do sexu? I sex kojarzy ci się z przemocą ?

Gość gość
mam, jestem biseksualna, on o tym nie wie i nie dowie się, bo jest homofobem

Gość gość
Ale wymyślacie . Ile razy już strzepaliście ?

Gość gość
Też mam. Jako 19 latka pojechałam do brata do Niemiec na rok, znalazł mi pracę w kwiaciarni. Wcześniej tylko raz byłam z mężczyzną,oral i 2 razy seks, spędziliśmy razem noc. Z bratem mieszkałam przez rok,współżyliśmy ze sobą,często, prawie co noc, jest 6 lat starszy, miał duży temperament i potrzeby. Teraz mamy swoje rodziny,rzadko się widujemy, tamten okres to temat tabu. Nikt o tym nie wie.

Gość gość
Nigdy żadnych tajemnic w związku o wszystkim sobie mówimy. A już jako chłopak i teraz jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. A raz ginekolog popapraniec chciał wyprosić z badania wtedy był moim chłopakiem. Wstałam i z nim chciałam odejść od zboczenca ale k***s się ogarnął i przeprosił. Chłopak stał przy mnie bo tam sobie życzyłam by był. A na odchodne zbokowi powiedziałam że jak on będzie się rozbierał to może decydować a nie gdy ja się rozbieram to ja o swej intymności decyduję. A co do tajemnic wyszła za mąż prostytutka ukryłto przed mmężem i natrafiła na byłego klienta i się wydało. Mąż jej odebrał dzieci dwójkę i odszedł. Mówił gdyby nie klamała to by był pomimo prostytutki .

Gość gość
Moja tajemnica jest dużego kalibru. Mam dziecko z innym...

Gość gość
Biseksualizm to temat tabu? Moja pani jest bi ale za rzadko się realizuje na tym polu bo nie może znaleźć partnerki, dziewczyny są wstydliwe i zahamowane... Na początku niby podejmują temat ale jak przyjdzie do konkretów...

Gość gość
Czasami zagladam na to forum tak i tym razem znalazlam cos takiego ze nie tylko ja z bratem spalam.Parenascie lat wstecz prawie po szkole wyjechalam na dwu letni kontrakt jako pielegniarka to byl moj zawod.Po paru miesiacach brat stracil prace i na slepo przyjechal do mnie byl wtenczas juz po rozwodzie i starszy odemnie pare lat, Na poczatku mial zamieszkac ze mna,po paru tygodniach zmudnego poszukiwania znalazl prace ktora go zadawalala.Postanowilismy urzadzic sobie wieczor z ...... i tak po paru drinkach nie widzialam go jako brata tylko meszczyzne, loda mu zrobilam i po raz pierwszy jego meskosc widzialam ale na lodzie nie skonczylismy,Do rana bylam w rozny sposob brana, wtenczas przezylam wpaniala noc .Ja w szpitalu na zmiany pracowalam dalam sie uwiesc na nocnej zmianie jednemu lekarzowi ale to sie nie liczy, Przez caly moj kontrakt tylko z bratem mieszkalam, wszedzie uwarzali nas za malzenstwo.Teraz po kilku latach mam meza i corke, a brat w Niemczech zyje. Maz jest bardzo slaby w lozku i czesto jestem myslami przy moim bracie ale to tylko wspomnienia.Jesli wkradly sie jakies bledy w moim pismie TO BARDZO PRZEPRASZAM to jest najwiekszy sekret mojego dotychczasowego zycia

Gość gość
Nie tylko wy tak macie.Również jestem z bratem za granicą.Od dwóch lat.Biorą nas za małżeństwo.W naszym miasteczku nie ma innych Polaków i nie szukamy kontaktu. Teraz jestem tydzień w PL.Przed rodziną całkowita ściema. W sumie żyjemy rzeczywiście jak małżeństwo:pracujemy,spotykamy się ze znajomymi,robimy zakupy,wyjeżdżamy na wycieczki czy przejażdżki po okolicy. I oczywiście jesteśmy razem w łóżku.Biorę tabletki, żeby: nie było wpadki, mieć komfort i satysfakcję oraz pełnię obustronnego zadowolenia. Przed wyjazdem tego nie robiliśmy, miałam chłopaka i z nim był ten pierwszy raz i kilka następnych.Z bratem jest jednak dużo lepiej, od początku nie było żadnego skrępowania. Pierwszy raz po tygodniu po moim do niego przyjeździe.Mam obecnie 22 lata, brat 24. Nie wiemy co będzie dalej, nic nie planujemy, żyjemy chwilą. I seksem.Naprawdę dużo go między nami. Żaluzje w sypialni mamy ciągle zasłonięte. Nie wstydzimy się absolutnie siebie i często chodzimy nago.Tak wygodnie.

Gość jesteście podłe
, że ukrywacie przed mężami prostytucję.

Gość gość
Zaszłam z kochankiem w ciążę i poddałam się aborcji.

Gość gość
każda normalna ukrywa prostytucję żaden powód do dumy

Gość gość
Pare dni przed slubem przespalam sie z jego z ojcem bylo wspaniale to jest najwieksza tajemnica przed mezem

Gość gość
Ukrywam biseksualność, bo tak jak wspominałam, on jest homofobem, wojskowy, ma swoje twarde poglądy. Żeby było śmieszniej to, gdy będąc już z nim, poznałam jego siostrę, miałam z nią bardzo dobrą relację i po pewnym czasie zakochałam się w niej. Wolałam z nią spędzać każdą chwilę, niż z nim, a tych chwil było dużo, bo mieszkaliśmy wszyscy razem przez pewien czas. Teraz nie mam z nią kontaktu, ale miłość do niej nie minęła, mimo że nie zbliżyłyśmy się do siebie nigdy ani też nigdy z żadną kobietą nie byłam, choć kusi mnie to coraz mocniej, w nim widzę przyjaciela.

Gość gość
W tajemnicy przed mężem mam 3 wibratory, którymi się zabawiam,gdy mam ku temu okazję.

Gość gość
mój mąż nie wie, że zanim jego poznałam byłam przez trzy lata w związku z kobietą

Gość gość
Od trzech lat na nocnych dyżurach w szpitalu bzykam się z lekarzem.Zawsze ustawiamy sobie dyżury razem.

Gość gość
zanim poznałam męża zagrałam w dwóch filmach dla dorosłych i przez krótki czas pozowałam do zdjęć erotycznych czego mąż do dziś nie wie

Gość gość
Mam parę małych sekretów, ale w porównaniu z Waszymi to w sumie pryszcz. W sumie to nie mam ani bujnej przeszłości, ani romansów na koncie, moje największe przewinienie to zatajenie oszczędności, ale czuję się rozgrzeszona, bo mój mąż jest rozrzutny i wydałby każda sume:)

Gość gość
Pracowałam zagranicą w salonie masażu erotycznego. Mój narzeczony nic o tym nie wie.