Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie sekret przed mężem,ja mam

Polecane posty

Gość gość
wiele kobiet po aborcji nie może mieć dzieci. i nie ma.

Gość gość
gość dziś to mit

Gość gość
do Sharer: Tak, hamuję i męczy mnie to coraz mocniej, nie wiem co będzie dalej, bo codziennie śnię o kobietach i codziennie mam mętlik w głowie. I zgadzam się co do tego stwierdzenia. Mój zarzekał się, że nie jest typowym trepem, że gardzi nimi, nie rozumie ich, a jest taki sam, tylko niestety wyszło to z czasem. Do tego dużo przeszedł w swoim zawodzie i ma problem z psychiką. Super, że macie z żoną taką wspaniałą i zdrową relację, tylko pozazdrościć zaufania i wzajemnej chęci sprawiania sobie przyjemności na wszelki dla Was właściwy sposób :) Pozdrawiam

Gość gość
mając 17 lat zostałam zgwałcona przez syna mojej macochy, lata minęły a ja do dziś trzymam to w tajemnicy przed mężem

Gość Sharer
15:06 to może znajdź dyskretną kochankę... Nie będzie łatwo ale portale randkowe pełne są anonsów, większości z ich użytkowników chodzi tylko o pofantazjowanie ale zdarza się trafić na kogoś autentycznego i odważnego, nam się udało kilka razy.

Gość gość
gość wczoraj on nic nie mowil ?

Gość gość
gość dziś kilka dni później podczas spotkania (poza pracą) powiedział mi tylko, że nie wiedział, że tam pracuję i to, że mam bardzo atrakcyjne ciało, potem nie wracaliśmy już do tego tematu

Gość gość
Ja w wakacje u babci w wieku 8 lat byłam molestowana przez dużo starszego kuzyna. Mąż wie o tym i wie, który to kuzyn. Nie widziałam go lata i nie mam zamiaru utrzymywać z nim kontaktu. Jedynymi osobami przed którymi to ukrywam to rodzice. Ojciec jest jego chrzestnym.

Gość gość
gość dziś nie wygadal nikomu ? i tak mialas wiecej szczescia niz ja , brat mojego taty woj wujek raz przyszedl z kolega do tego lokalu gdzie podawalam tooples :)

Gość gość
Ja przed slubem spalam z oczymem trwalo to ponad rok za pozwoleniem mamy,

Gość gość
gość dziś czemu z nim spalas ?

Gość gość
gość dziś to w porządku facet, z tego co wiem to nie wygadał, a u Ciebie jak się to skończyło jak Cię wujek widział? koleżanka miała podobną sytuację, obsługiwała akurat stolik gdzie siedział kolega z pracy jej ojca, nie poznała go, on wszystko potem wygadał jej ojcu i z tego co słyszałam w rodzinie stała się nagle "czarną owcą", po tym incydencie popracowała u nas jeszcze niecały miesiąc i odeszła

Gość gość
Ja, jak pracowałam zagranicą w salonie masażu erotycznego, to przyszedł koleś, u którego pracowałam wcześniej (kawał gnoja nota bene). Na szczęście zauważyłam go wcześniej, więc typa wzięła koleżanka.

Gość gość
gość dziś tez tak trafilam ze podeszlam do tego stolika siedzial tam jego kolega a wujek byl akurat w WC jak wrocil i mnie zobaczyl to oboje bylismy w szoku , nie wiem kto w wiekszym , powiedzialam tylko ze blagam nie mow nikomu , i nie powiedzial , jest to taka nasza tajemnica . to miala pecha kolezanka , ale tez rodzina dziwna ,

Gość gość
do gosc 12,04 bo wtedy moj chlopak a obecnie maz pracowal za granica.Ojczym byl wspanialy zazdroszcze mamie,marze zeby maz jeszcze raz wyjechal na dluzej za granice

Gość gość
czemu mam sie zgadzala ze spisz z jej facetem ? duzo lepszy od meza ?

Gość gość
gość dziś no cóż, miała pecha, bo z tego co wiem to jej rodzice byli głęboko wierzącymi ludźmi, więc domyślam się, że kiedy dowiedzieli się o jej pracy to musiał być to dla nich szok, szkoda dziewczyny bo bardzo dobrze się nam razem pracowało a Twój wujek zachował się też w porządku jak nikomu nie wygadał :-)

Gość gość
tak zgadza sie wujek jest zajebisty :) ale co sie napatrzyl tam to jego :)

Gość gość
gosc 12,32 moj ojczym jest wspanialy ma tez wiekszego od meza mojego, jak wchodzi we mnie to cala sie trzese, a jak juz wejdzie to nie ma co poruwnywac do meza bo maz to dzieciak przy ojczymie, mogla bym ksiazke napisac

Gość gość
ile ma wiekszego ? to czemu sie mama zgadzala ?

Gość gość
Mama nie moze wyrobic on chce w kazdy dzien a mamie wystarczy trzy razy w tygodniu, gdy bym ja sie zgodzila to bym mame odciazyla i atmosfera w domu by byla inna,Aile ma wiekszego od meza mojego to nie mierzylam tylko jak czasem z lazienki w slipkach wychodzi to mu duzo wiecej odstaja w poruwnaniu do mojego meza

Gość gość
gość dziś ciekawe co czul wujek widzac corke brata nago :)

Gość gość
gość dziś powiedzial ze ma ladny biust

Gość gość
a teraz jak spotykasz wujka nie wraca do tego ? dlugo pracowalas w tym klubie ?

Gość gość
Wujek wraca, chce żebym mu pokazała, bo lubi powspominać, a to go przenosi myślami do tamtego incydentu. Taki trochę sentymentalny z niego poczciwina.

Gość gość
gość dziś nie podszywaj sie podemnie z raz moze pod jakism tam czasie spytal czy nadal tam pracuje pracowalam tam prawie 4 lata

Gość gość
gość wczoraj i nigdy przez te 4 lata nie dalas d**y klientowi ?

Gość gość
p********iło mnie murzynów naraz jak byłam w UK,a mąż rogacz myśli że pracowała mna zmywaku:)

Gość gość
będąc już mężatką, przespałam się z moim kolegą z pracy podczas wyjazdu służbowego

Gość gość
mój do dziś nie wie, że druga córka nie jest jego a ma już 15 lat