Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Boże nie ma fajnych kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Byłem na 5 randkach z tindera i mam doła wręcz, to jest straszne. Ok wizualnie ładne, ale tak - jedna to studentka medycyny która świata poza tym nie widzi, żyje studiami i protestami w jej mniemaniu najważniejszej elity tego kraju czyli lekarzami. Druga prowadzi instagrama ma 2000 followersow i co 3 minuty sprawdza telefon i instagram bo wrzucllila rano foto z treningu i tego co zjadła. Trzecia jest fashion girl, której zainteresowania kończą się na dbaniu o siebie i jak skombinowac 2500zl na kolejną torebkę korsa. Kolejna jest uwielbiana przez.wszystkich koleżanką osiedlowych gangsterów którzy opowiadają jej bajki o tym ,że handluje dziwkami, ona jest tak wczuta, że zaoferowała, że jej ziomki wezmą mnie pod skrzydla, bo widzi, że ogarnięty ze mnie typ... piąta... studentka prawa, aktywistka KOD, totalnej opozycji... straciłem wiarę, że tinder mi się do czegoś przyda. Wybieram samotność. Dodam, żeby nie było, że wszystkie zaproponowały mi kolejne spotkanie oprócz jeden, zgadnijcie której :) zwycięzca/zwyciężczyni otrzyma ode mnie prezent :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować