Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ona ma w głowie??!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam parę grup ''przyjaciół'' z którymi się spotykam, i w jednej z tych grup mam koleżankę wobec której moi przyjaciele to straszne d.powłazy. byli ostatnio u mnie w domku letniskowym, oni kochają gry komputerowe a ja i ta dziewczyna podróże, wszyscy mamy 22 lata. Ci goście mówią o mnie źle co mnie wk.rwia obgadują mnie itp. Oni się widują często z tą dziewczyną a ja średnio raz na rok bo mieszkam daleko, zagadałem ostatnio do tej dziewczyny jak ich nie było czy by nie chciała gdzieś ze mną wyskoczyć na co ona się uśmiała, powiedziała że może ze mną do Peru wyskoczyć (ona podróżuje blisko, ja już zwiedziłem europe i podróżuje po dalekich krajach). Ja jej powiedziałem że może najpierw gdzieś blisko na rynek, a ona uśmiechnięta powiedziała że pomyślimy. Potem siedziała taka zamyślona, Rozumiem że może być zdziwiona bo znamy się z 7 lat, musi to przemyśleć, ale napisałem do niej raz 2 dni później czy się ogarneła to mi nie odczytała dalej wiadomości... jak myślicie będzie coś z tego? XD

Gość gość
A po polsku bo nie kumam. Peru ta. Chyba świnka morska.

Gość gość
To się k.rwa naucz polskiego xD