Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co grube baby sie stroją?

Polecane posty

Gość gość
Ja tam zazdroszczę grubaskom w kusych kieckach i ciasnych bluzkach dobrego samopoczucia :) Muszą się sobie w tym podobać, skoro nie mogą kupić czegoś w swoim rozmiarze

Gość gość
albo zwyczajnie sieciówki nie majak nic w ich rozmiarze i biora to do czego sie uda wcisnac:D O tym nie pomyslalas?:D

Gość gość
a gruby to jaki ? powyżej ilu jest gruby 20 50 60 70 80 90 150 jaki to chudy jaki gruby i czy jest tylko chudy i gruby a w środku coś ?

Gość gość
no proszę w sieciówkach spokojnie można dostać rozmiar 44 46 :-p

Gość gość
A nie pomyślałaś, że są sklepy inne niż normalne sieciówki? :D Wielkie ciuchy są zresztą np. w H&M, C&A

Gość gość
Nie wszystkie. Ale żeby nie pamiętać określenie pusty dzwon?nawet jak nie pamiętasz słów, to chociaż kontekst. Co robiłaś na lekcjach? . Albo bajka "Słowik i szczygieł" Rzekł szczygieł do słowika, który cicho siedział: "Szkoda, że krótko śpiewasz". Słowik odpowiedział: "Co mi dała natura, wypełniam to wiernie. Lepiej krótko, a dobrze, niż długo, a miernie". Przecież to podstawy.

Gość gość
13:40] nie chodze pp takich dzialach, jak chce namiot ide do sportowego :]

Gość gość
Jak ktoś jest gruby, to wagę ma mało stabilą, tyjesz moment i już ubrania nie pasują. Ja jestem szczupła, a przytyję 2 czy 3 kg i już 1/3 szafy się nie nadaje i żadne jeansy..

Gość gość
To o słowiku i szczygle dobre. Może rozładowywać atmosferę w sypialni, gdy chłop długo stroi, a krótko gra :D

Gość gość
Ja dla odmiany wypowiem się na temat. Wśród moich koleżanek mam 2 naprawdę otyle, nie wnikajac w przyczynę ich otyłości. Ale one akurat potrafią dobrać strój do figury, umiejętnie zasłonić co trzeba, do tego mają ładne twarze i włosy. Facetów maja, i to nie takich ostatnich.

Gość gość
skoro rzecz sie tyczy ptaszków, to ja znam tez jedną zagadke. "Najpierw było tak- Bociana drapał szpak, a potem była zmiana i szpak, drapał bociana. Potem były jeszcze dwie zmiany, ile razy był szpak drapany? Z wierszy to wolalam zawsze Brechwe i Tuwima. Oni tez o ptaszkach kilka popełnili

Gość gość
Ja znam wersję z "dziobany" a nie "drapany" :) "O wróbelku" K.I. Gałczyński <3

Gość gość
Ale teraz to o co chodzi w tej wymianie uprzejmosci?

Gość gość
to ja tam wole jak przy obcowaniu z ptaszkami jestem drapana , niz ziobana, chociaz jak podziobie troszke tem, milo :D

Gość gość
Chodzi o coś bardzo ważnego. Z ptaszkami nie ma żartów. ...dziobią i drapią ;)

Gość gość
apropo ptaszkow, mam dwie papugi. Ma ktos pozyczyc kota?

Gość gość
obiecuje , kotka oddam, nie popsuje

Gość gość
Stosuje Piperinox od blisko 3 miesięcy i nie mogę wyjść z podziwu dla tego suplementu. Wcześniej miałam problemy ze zrzucenie nadmiernej wagi, jednak po zastosowaniu Piperinox schudłam już blisko 4 kilogramy! http://nplink.net/Wf8OO7u4

Gość gość
Ja zjadlam cale opakowNie pipkerinox na raz i przez noc schudlam 40 ijeszcze mi sie pieknie miesnie zarysowaly , wiec wiesz :) tego :)

Gość gość
No i fajnie poprowadzony temat choć szkoda za aż tak autor hejtuje ludzi.Kazdy jest wartościowy.Dajcie żyć innym i pisze to 53kg osoba. Bye

Gość gość
Autorko tak się składa, że nie wszyscy mężczyźni lubią b szczupłe a nawet szczupłe kobiety. Znam takich co najmniej kilku. Ja przytył po ciąży, włożyłam wiele wysiłku w to, żeby zgubuć zbędne kg i co usłyszałam od swojwgo męża? Że bardziej mu się podobałam, gdy miałam te kilka kg więcej....

Gość gość
Polska to jednak wciaz zaścianek. W Nowym Jorku czy Paryzu moze sobie ktos chodzic w czym chce, nikt nie bedzie sie gapil , komentował i prezywal. Ludzie sa rozni, moga nosic, co chcą, bo nikomu tym krzywdy nie robią. W kazdym razie mniejszą niz zgorzkniałe baby, nie majace ciekawszych problemów i ze skisłą miną komentujące wyglad innych ludzi :):)