Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest wśród was ktoś kto uprawiał seks dosłownie tylko kilka razy w życiu?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak, to w jakim jesteście wieku i dlaczego tak jest?

Gość gość
Jest. Mam 27lat a czemu tak? Bo tak wyszlo... nie jestem ku****rz i nie szukam na siłę.

Gość Andrzej__
mam 41 lat Może z 7 razy miałem seks. 4 razy zapłacony a pozostałe 3 to jak byłem młody i po alkoholu, na imprezach. Dziewczyny zresztą też były pamiętam mocno wstawione. Zawsze byłem nieśmiały no i naprawdę jestem niespecjalnie przystojny. No i mieszkam na wsi przy rodzicach.

Gość gość
Ja nie zliczę ile razy miałam przez te 12 lat, przez ktore wspolzyje. A mam teraz 30

Gość gość
Jestem starym facetem 57 l uprawiałem seks maksymalnie 10 razy.Jak byłem młody to ciężko było znaleść chętną a teraz to już nie mogę.Te kilka razy to było z sąsiadką byłem wtedy sporo młodszy ona o 15 lat starsza i niezbyt urodziwa.

Gość gość
właśnie rzecz w tym że osoby które dymały mniej niż 10 razy w życiu to kur)wy i kur)wiarze, taka prawda. Bo to znaczy że pierdoIiliście sie z kim popadnie bo was swędziało w p******e i chu(ju, a nie w związku.

Gość monisiaaaa
Stary 57letni człowieku - co robisz tutaj na Kafeterii ? Ten 41letni stary kawaler to samo. Masakra jakaś ;-(

Gość gość
Do gość 9-52 w tym co piszesz jest sporo racji niby się szanowałem i nie chciałem się czymś zarazić a robiłem to ze starą brzydką sąsiadką i to zaczeło się po imprezie byliśmy troche wypici straciłem wtedy moje prowictwo.

Gość gość
Andrzej a teraz kogoś masz?

Gość gość
to ja ten stary 57 tak sobie czytam jak teraz bawią się młodzi

Gość gość
do: gość dziś Brakuje ci seksu? do: gość dziś A ja mam 34 lata i też seks uprawiałem tylko kilka razy w życiu ale tylko z jedną dziewczyną, z którą byłem kilka lat w związku. Też mnie zaliczysz do k****arzy?

Gość gość
Jeszcz nie uprawiakem 21 lat...

Gość Andrzej__
Skądże. W moim wieku na wsi zostaje się już samemu.

Gość gość
Co tam kilka razy w życiu, hehe. Ja jestem najlepszy! Jestem 34letnim prawiczkiem. Zdziwieni? Takiego numeru jeszcze nie mieliście, co?:D I żeby nie było, teraz mam to już kompletnie gdzieś:D

Gość gość
Andrzej, jesteś niezły gracz, w*****ałeś 7 panien.

Gość gość
Andrzej, jesteś lepszy ode mnie. Zaliczyłeś 7 kobiet. Ja widziałem tylko dwie szparki. Mojej żony i mojej znajomej. Jednak mojej znajomej nie wkładałem. Wkładałem tylko i wyłącznie mojej żonie.

Gość gość
ale ze znajomą też coś było tylko ci nie dygnął na czas, co

Gość gość
Tak mi przyszło do głowy, żeby obliczyć ile razy seksu uprawiam w przeliczeniu na 1 dzień :D Przyjmując, że normalni ludzie zaczynają uprawiać seks jak mają jakieś 17 lat a ja mam 34 lata to, 43-17 = 17 lat x 365 dni = 6205 dni. A więc 5 razy seks / 6205 dni, to wychodzi, że średnio uprawiam 0,0008 raza dziennie :D Niezły wynik, nie? :D

Gość gość
Ja mam 30 lat i nie uprawialem ani razu. Nie interesuje mnie seks tylko dla seksu. Nie umiem tego robic z jakas prostytutka czy inna kobieta, ktora nie kocham. Chcialbym kiedys zaloyc rodzine ale wiem, ze dla kobiet im wiecej partnerek seksualnych mial mesczyzna tym lepiej go widza.

Gość gość
Ja ani razu mam 41 i mam to gdzies i Wasze opinie tez.

Gość gość sterek
Ja mam 21 i jestem prawiczkiem ba nawet się nie całowałem. I jakoś jestem z tego dumny, żadna dziewucha na jaką trafiłem na mnie nie zasługiwała , Ona musi być tak samo wyjątkowa jak Ja. Kiedyś miałem przez to kompleksy , teraz się z tego śmieje.

Gość coś cienko z wami
ja raz roohałem 7 panienek w 7 dni, raz dwie osobno w 1 dzień, hmmm.... to jestem łajdakiem przy was

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy