Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z byłą.

Polecane posty

Gość gość

Mój związek rozpadł się kilka miesięcy temu. Trwał on 4 lata. Ona znalazła sobie kogoś innego jednak była chce utrzymywać ze mną kontakt czego ja nie chce. Unikam ją jak ognia ale ona szuka ze mną kontaktu,jak nie na telefon to na portalach społecznościowych. Jest z innym a wiecznie mi piszę że kocha tylko mnie. Co ja mam zrobić? Napisać do tego gościa że ona nie jest wobec niego fair czy dać sobie spokój i dalej ją unikać? Poradźcie mi coś,nie mam spokoju od ponad 2 tygodni a wszelkie blokowanie nic nie daje.

Gość gość
kocha Ciebie a jest z nim? EEEE... A Ty byś chciał wrócić do niej?

Gość gość
unikaj jej, w końcu da sobie spokój

Gość gość
Nie. Powiedz (napisz jej), ze doszlo do ciebie ze jej decyzja o odejsciu byla najlepsza rzecza jaka migla dla ciebie zrobic. Ze dopiero teraz widzisz ze czegos w waszym zwiazku brakowalo I jestes otwarty na przyszlosc a jej zyczysz szczescia. Powaznie. Zwarjuje dla ciebie i wtedy sam zdecydujesz co jest dla ciebie dobre. Tak to niestety dziala. Zawsze. Jesli teraz jej pozwolisz wrocic, to klapa. Znow odejdzie. Jesli chcesz byc gora, zrob jak mowie. Zatnij sie w sobie, przestan unikac (bo wtedy wie ze ma cie w garsci), zycz szczescia i mow ze odkrywasz w zyciu nowe mozliwosci. Powodzenia:)

Gość gość
Skoro piszesz, że kochasz tylko siebie to nie widzę problemu. K