Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o obecnym konflikcie Kingi Rusin i Małgosi Rozenek??

Polecane posty

Gość gość
Przecież ewidentnie widać że ma jakieś prywatne waty do rozenkowej. Prawdopodobnie dlatego skacze jej do pyska bo przyjaźni się z kraskowa a oni podobno mieli romans. Dlatego do innych które reklamowaly się nie odzywa. Poza tym przecież trzeba dbać o odpowiednią ilość lizodupow w naszym rodzimym k***idolku :D kto jej będzie lajkowal szit na insta jak się skloci z każdym?

Gość gość
Ostatni wpis rusinowej na instagramie to miazga Jestem w szoku Zarzuca rozenek ze poluje na cudzych mezow...haha Za ten romans z piotrem krasko sie tak msci Najlepsze ze jego nie obwinia za to Facet zawsze niewinny Madakra

Gość gość
Jezu wygląda jak świnia na tym zdjęciu. Jak z mapetow.

Gość gość
gość dziś Jezu wygląda jak świnia na tym zdjęciu. Jak z mapetow. XXXx I wierzysz jej, ze nie miała operacji plastycznych?

Gość gość
Oczywiście że nie. Nie lubię jej od zawsze. Obie siebie warte. Stare baby i ich wojenki w necie. I taka później płacze ze nie ma prywatności.

Gość gość
Za Rozenek bo w tym wszystkim chodzi rusinowej jedynie o reklamę swoich kosmetyków co jest żałosne

Gość gość
Sądzę że jest cięta na wszystkie kobiety złodziejki facetów tzw. Z wiadomego powodu.

Gość gość
Wyślij je ta ewolucję na donosy do pudelka, może pokażą hipokryzję Rusin jaka to natura z niej :D

Gość gość
Rusin pokazała w ostatnim wpisie o co jej tak na prawdę chodzi. Ma gdzieś zwierzęta, ona w końcu mogła się doyebać do Rozenek i dodatkowo chce ludzi nastawić przeciwko niej, a jeszcze przy okazji ciągle pada nazwa jej kosmetyków :D

Gość gość
Nie dzierze rusinki, ani jej córek. Więc rozenek

Gość gość
O ona nie jest wypindrzona? Ja prdl na ryju zawsze tyle tapety, ze można skrobać, powieki wypaćkane, usta zawsze mają tyle błyszczyka, ze świecą się jak psu jajca, co jeszcze bardziej uwydatnia tą jej dolną obrzydliwie zwisającą warę. No i niech już nie robi z siebie głupszej niż jest z tym kradnięciem cudzych męzów, bo w tym momencie wystawia świadectwo sobie i kraśkowej, że wzięły sobie takich niedorozwojów umysłowych, których można ukraść, a oni nie są w stanie temu zapobiec i posłusznie ida z nową panią do łóżka.

Gość gość
Pudelek tam dobrze z nimi jedzie :D

Gość gość
Odnośnie tych zdjęć z ewolucji nosa, to zabaczcie, ze na drugim zdjęciu ma dość głębokie zmarszczki na czole, wory pod oczami i pi/pę pod nosem. Na teraźniejszych juz brak tego wszystkiego. Botoks, usunięcie worów i narośli, poprawa nosa. Ot, pani naturalna.

Gość gość
Pipe pod nosem, padłam heheheheh :D

Gość gość
gość dziś I gdzie te długie smukłe nogi z sesji zdjęciowych? Kołek bez kształtów, płaska doopa, krótkie, grube giry x No i co z tego w sumie, każdy z nas się postarzeje i obwiśnie a ona ma chociaż kupę forsy.

Gość gość
gość dziś gość dziś I gdzie te długie smukłe nogi z sesji zdjęciowych? Kołek bez kształtów, płaska doopa, krótkie, grube giry x No i co z tego w sumie, każdy z nas się postarzeje i obwiśnie a ona ma chociaż kupę forsy. xxxxxxxxxxxxxxxxx Oczywiście, masz rację, tylko skoro ona jest taka natural, to po co zgadza się na sesje zdjęciowe, które są tak retuszowane. Jest zakłamana jak wszyscy w tym szołbiznesowym światku.

Gość gość
Dokładnie! Udaje natura, a zarzuca Rozenek, że jest porobiona.

Gość gość
usmialam sie z pipy pod nosem :D

Gość gość
Myślę, że Rusin strzeliła sobie w kolano. :)

Gość gość
Rozenek siedzi już cicho, a Rusin dalej po niej jedzie z pretensjami, ze ojciec jej broni. Gul jej skacze, że nazwał ją żmiją:D A jej to córeczki nie broniły? A ta starsza nie nazwała Gochy sztuczną? Rusin jest piertolnięta, bez kitu, jej już wali tak na łeb w tej aferze, ze proponuję coś na uspokojenie. No i tak jeszcze pozwolę sobie dodać, że nosi ciuchy Burberry, która również testuje na zwierzętach, torebka LV raczej też nie ze skaju....

Gość gość
Ja myślę, ze p. Kinga odreagowuje menopauzie, inaczej tego dziwactwa nie da się wyjaśnić.

Gość gość
Kinga rusin jest obrzydliwa, nie wiem ile alkoholu musiałbym wypić żeby pójść z nią w śline :o

Gość gość
Jestem za Kingą!

Gość gość
Nie lubie ani jednej ani drugiej,ale jak miałabym wybierać i być obiektywna to jestem za Rusin

Gość gość
Jednej i drugiej nadmiar kasy do łba p*****lnął. Lepiej by się do roboty wzięły!

Gość gość
A niby kiedy rysinowa miała chrapkę na krasko? Oni sie tylko przyjaźnią nawet święta razem spędzają

Gość gość
gość dziś A niby kiedy rysinowa miała chrapkę na krasko? Oni sie tylko przyjaźnią nawet święta razem spędzają xxxxxxxxxxxxxxx To zupełnie jak z Hanią, i wszyscy wiemy jak ta przyjaźń się skończyła :D