Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 lat i niepoukladane życie brak sil

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś moze mi napisac dlaczego i co ze mna nie tak;_( mam 26 lat za soba 7 letni związek mieszkaliśmy razem za granica. Od rozstania minelo 3.5 roku a ja z nikim nie bylam...do nikogo nie poczulam ze to moze byc to.;(tylko nakies przelotne znajomości..chciałabym w końcu poznac kogos zakochac sie rodzinę stworzyć a jak co do czego dochodzi i kogoś poznam to ja albo nie czuje ze to jest to ale sie wycofuje..bo sie boje ze komus sie nie spodobam po czasie lub mnie zostawi dla innej. Od 3 lat nir mam stałej pracy nawet tylko jezdze na jakis krótki sezon do Niemiec czy Holandii i wracam do Polski.. Nie wiem co mam ze soba zrobic i gdzie sie podziac czuje sie zle wszedzie.:(

Gość gość
zycie to nie bajka

Gość gość
chyba nie sądziłaś, że wiążąc się w wieku 15 lat będziesz mieć miłość na resztę życia :D🖐️ przecież wtedy nawet nie miałaś zajęć z "przygotowania do życia w rodzinie":O

Gość gość
Witaj, ja mam nawet gorzej od ciebie bo jestem starszy i takze po kilku letnim związku i strasznie nie szcześliwy, ale z kazdym rokiem mam w********* Umrę pewnie nie długo bo juz nie mam siły tak żyć. A tobie radze znaleśc sobie hobby kupić psa i miec wyjeb,,kę na wszystko.

Gość gość
Gosc 17;37 a chcesz pogadać moze??? Ja juz sama nie wiem moze jak sie wygadsm będzie lepiej..

Gość gość
Oczywiscie ze moge popisać jesli chcesz ? Tylko jak ? Moze założymy konta w wtedy napiszemy po tak to nie wiadomo czy to nie jakiś podszyw ? a w tym watku możemy tez śmiało pisać

Gość gość
Ja pewnie tez bede sama mam prawie 27 lat a tez pracy brak.. Faceta juz 5 lat nie mam..tylko tez jakies przelotne znajomości ehh masakra..dlacZego tak jest ze inni szybko sobie kogos znajduja a np ja nie..

Gość gość
Nie jesteście sami...

Gość gość
Sami nie jestesmy, ale co z tego ? Jestesmy nieszcześliwi. Zakładamy nowego meila i sie przenosimy do pisania, podaj meila kochana,

Gość gość
Nie mam pracy mam tez 26 lat. Chyba wyjade za granicę...ale gdzie dokąd sama.znowu:(

Gość gość
Niech kazdy sie tutaj wygada. Będziemy siebie wspierac..