Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

blad

Polecane posty

Gość gość

Drogie kolezanki pomozcie bo chyba popelnilam blad swojego zycia!!!Otoz moze zaczne od poczatku.Jestem szczesliwa mezatka od 5 lat niestety ani ja ani maz nie mozemy miec dzieci wiec kazde z nas poswieca sie pracy maz za granica a ja w Pl.Maz jest czulym facetem zawsze dbal bardziej o moje doznania w lozku niz o swoje tyle ,ze zawsze po cichu to ja mialam te swoje ale,,,,,,,,brakowalo mi jakby to powiedziec ognia,ostrego seksu w glebi duszy chcialam zeby mnie sponiewieral it(na to liczyc nie moglam)5 dni temu wracajac wieczorem z pracy zmeczona i z dolujaca mysla ze jest piatek a ja go spedze zas sama pragnelam tylko wziasc goraca kapiel wypic drina i polozyc sie.Jakze sie zdziwilam wchodzac do domu ze nie mam pradu wiec pelna wyrzytow zadzwonilam do meza ktory postanowil zadzwonic do swojego kolegi elektyka i wlasnie tu sie zaczyna ma opowiesc!!!Maz zadzwonil informujac mnie ze kolega jak tylko skonczy tak zwana fuszke odrazu zjawi sie u mnie wiec mialam jakas godzine.coz mialam robic?postanowilam wziasc szybka kapiel tyle choc!!po jakies godz zadzwonil dzwonek faktycznie kolega meza wpadl ratowac biedna dziewczyne okazalo sie ze to korki podziekowalam pieknie a on do mnie z tekstem ,,zawsze gdy tylko zechcesz i z czym tylko zechcesz zostawilem ci moj numer;;wiecie co zdazyl tylko wyjsc po 2 min zadzwonilam do niego takiego pieprzenia nigdy nie przezylam ale ...............no wlasnie ale bo kocham meza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować